Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende og morsomt!

En veldig artig ting å gjøre sammen som par! Hyggelig og hjelpsom betjening. Proft opplegg... les mer

Anmeldt 2 uker siden
771signen
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Utrolig gøy, god service, men dyrt

Var overraskelse for typen. Vaøgte Varg Veum siden han er svært glad i krim. Vi hadde aldri spilt... les mer

Anmeldt 3. august 2020
N525BEmarthal
,
Grimo, Norge
via mobile enheter
Les alle 430 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 148,95
Mer informasjon
Bergenskort
36 anmeldelser
fra USD 31,13
Mer informasjon
fra USD 205,71
Mer informasjon
Mat og kultur tur
13 anmeldelser
fra USD 101,50
Mer informasjon
Anmeldelser (430)
Filtrer anmeldelser
430 resultater
Vurdering fra reisende
350
60
12
8
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
350
60
12
8
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 430 anmeldelser
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Mor/svigermor/tante med 6 ungdommer i begynnelsen av 20 årene, storkoste seg på rommet Crimson Hotel Escape Bryggen (i Skuteviksboden 13). Vi fikk testet våre detektivhjerner, kreative og logiske evner og ikke minst, våre evner til å jobbe sammen det var kjempegøy, vi klarte nesten å løse oppgaven. Så nå går snart turen til neste rom Anbefales!!!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Line S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

En morsom og litt annerledes opplevelse som passer for alle. Morsomme koder og gåter som får hjernen til å jobbe. Synd tiden går så altfor fort. Sjarmerende lokaler og veldig hyggelig personale.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Det var en veldig gly opplevelse og jeg ville absolutt dratt tilbake og prøv andre rom. Ville anbefalt Escape fot folk sol vil gjøre noe gøyt med venner!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Trine-Elise S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Vi storkoste oss med rommet Evil Rain Machine! Det var utrolig nervepirrende og gøy! Dette er alltid en suksess! De andre rommene anbefales også på det varmeste. Alle er kjekke å gjennomføre!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, rebekkabernadette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Vi var i rommet Hanseaticus. Famlie på 4, barna var 7 og 14. Veldig samlende og kjekk opplevelse. Alle fant ut av noen oppgaver, så ulik alder og tenkemåte var et pluss. Gleder oss til å prøve et annet rom en annen gang. Lett å bli hektet.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, BareMeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser