Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
City Hunt som endte med fantastiske Invasion

Vår gruppe på ca 30 personer hadde gledet oss til City Hunt i Bergen sentrum men måtte gjøre om på... les mer

Anmeldt i dag
Hegeclb
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Kjempe bra!

Vi var en gruppe på 6 i alderen12-26. Og alle kunne delta med å løse gåtene! Ene deltageren var... les mer

Anmeldt 5 uker siden
Sarah-Emilie H
Les alle 402 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 32,08
Mer informasjon
fra USD 211,11
Mer informasjon
fra USD 5,00
Mer informasjon
fra USD 42,67
Mer informasjon
Anmeldelser (402)
Filtrer anmeldelser
402 resultater
Vurdering fra reisende
325
59
9
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
325
59
9
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 402 anmeldelser
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Helt OK escape Room.
Oppgavene ble etter hvert for ensformige, og det ble nesten kjedelig til slutt. Manglende interaktiv opplegg og effekter og et lite rom.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, ingerlisej2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Både voksne og tenåringene hadde det kjempegøy! Oppgavene var vanskelige, men vi klarte å løse alle oppgavene med noen hint.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, hege s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019

Dette er en av de kuleste måtene å drive med teambuilding på. Det å bli låst inn i et rom som man sammen er nødt til å bryte seg ut av utfordrer deg som både person og gruppedeltaker. Vi ønsker å takke Escape Bryggen for å ha gitt oss en helt fantastisk opplevelse. Vi elsket lokasjonen og rommet føltes autentisk. Vil anbefale alle å utfordre seg selv til en spennende og sinnsyk gøy kveld med venner og familie. Vær trygg på at vi kommer tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 97lillal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2019 via mobile enheter

Escape Bryggen var veldig spennande og utfordrande. Me fekk teste kunskapen vår på å løyse gåter og å knekke kodar.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, tobmol02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2019 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse! Rommet var utrolig morsomt og rimelig vanskelig å løse. Verten, ei ung jente, gjorde opplevelsen enda bedre. Hun var smilende, energisk og særdeles serviceinnstilt fra vi kom og til vi gikk. For oss gjorde hun vår opplevelse bedre enn om vi bare skulle løst rommet og gått igjen. Rommet var som sagt utfordrende, men vi klarte å komme oss ut selvom vi bare var to!

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, TrineLR91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser