Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 15:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Escape room Bryggen 17.juli

Veldig morsom opplevelse med spennende opplegg og morsomme gåter. God innføring og det rommet vi... les mer

Anmeldt 3 uker siden
heidisD5297HD
via mobile enheter
Morsom opplevelse på Bryggen i Bergen.

Morsom opplevelse i den gamle bryggen. En times hjernetrim i de gamle bygningene på Bryggen i... les mer

Anmeldt 3 uker siden
jarles2019
via mobile enheter
Les alle 476 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 222,17
Mer informasjon
Mat og kultur tur
22 anmeldelser
fra USD 94,35
Mer informasjon
fra USD 686,65
Mer informasjon
fra USD 133,30
Mer informasjon
Anmeldelser (476)
Filtrer anmeldelser
476 resultater
Vurdering fra reisende
390
65
12
9
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
390
65
12
9
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 476 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Vi valgte la diva supernova. Barnet på 13 likte det, gutt på 11 syntes det var litt kjedelig. En IQ test, litt vanskelig å forstå alle hintene og vi måtte ringe flere ganger for å få hint og bomben greide vi ikke stoppe på en time.For meg som forelder synes jeg ikke dette var verdt prisen på nærmere 1000 lappen for 2 barn og en voksen og jeg synes det var gørr kjedelig. Ikke lov å ta bilder - kameraovervåking.
Fløyen og AdO var mer verdt pengene.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Monika2321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vegard U, Owner på Escape Bryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Takk for responsen Monika. Vi har forståelse for at escaperom ikke for alle. Vi synes likevel det er kjekt at ditt barn på 13 hadde det morro.

Takk for besøket!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021

Morsom opplevelse for både rustne escaperoom-spillere og helt ferske nybegynnere! Kommer tilbake ved en senere anledning!

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, Mabestaavminst3tegn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Vi følte oss velkomne fra første stund - vi ble møtt av hun som trolig er Bergens blideste og hyggeligste vert! Vi fikk god og tydelig informasjon. Oppgavene passet oss perfekt, og vi hadde det utrolig gøy :-) All historien som sitter i veggene på Bryggen forsterker dessuten stemningen når du skal løse gåter og mysterier i et Escaperom - bedre lokasjon finnes ikke!

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, tovelars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig morsomt for hele familien! Timen hikk altfor fort! Og vi gleder oss allerede til meste gang!

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, KatherineH1987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Vi hadde en nydelig opplevelse på escapebryggen. Det var fine omgivelser og det hele med at de hadde plasert escaproom nettopp her, gjorde noe med stemningen. Hygglige og innformative annsatte. Var noe surr med annkomsten, men dette må vi ta på vår kappe, da vi ikke hadde lest skiltet om å bruke ringeklokken da vi annkom. Passet godt for alle familiemedlemmene.

Dato for opplevelse: juli 2021
2  Takk, 243odar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser