Kul atmosfære og veldig hyggelige ansatte. Vi var 9 pers som gjorde Hanseaticus Vs Mode og det var... les mer
Vi hadde det kjempegøy på Escape Bryggen! Vi prøvde rommet «Mirrors of Madness» og det var både... les mer
Vi hadde det kjempe kjekt med å løse gåtene på Varg Veum - last rite. Frister absolutt til gjentakelse!
Kjempe hyggelig og imøte kommende dame som tok imot oss. Ingen av oss som var der, hadde forsøkt escape rom tidligere. Fikk vi god innføring og gjennomgang rundt spillet.
Vi hadde valgt Varg Veum, spennende og litt vanskelig. Måtte få noen hint. Tiden gikk alt for fort, vi klarte ikke og løse oppgaven. Vært pengene og kommer gjerne tilbake
Vi valgte la diva supernova. Barnet på 13 likte det, gutt på 11 syntes det var litt kjedelig. En IQ test, litt vanskelig å forstå alle hintene og vi måtte ringe flere ganger for å få hint og bomben greide vi ikke stoppe på en time.For meg som forelder synes jeg ikke dette var verdt prisen på nærmere 1000 lappen for 2 barn og en voksen og jeg synes det var gørr kjedelig. Ikke lov å ta bilder - kameraovervåking.
Fløyen og AdO var mer verdt pengene.
Takk for responsen Monika. Vi har forståelse for at escaperom ikke for alle. Vi synes likevel det er kjekt at ditt barn på 13 hadde det morro.
Takk for besøket!
Morsom opplevelse for både rustne escaperoom-spillere og helt ferske nybegynnere! Kommer tilbake ved en senere anledning!
Vi følte oss velkomne fra første stund - vi ble møtt av hun som trolig er Bergens blideste og hyggeligste vert! Vi fikk god og tydelig informasjon. Oppgavene passet oss perfekt, og vi hadde det utrolig gøy :-) All historien som sitter i veggene på Bryggen forsterker dessuten stemningen når du skal løse gåter og mysterier i et Escaperom - bedre lokasjon finnes ikke!
Utrolig morsomt for hele familien! Timen hikk altfor fort! Og vi gleder oss allerede til meste gang!😃