Lagre
Veldig koselig

Kul atmosfære og veldig hyggelige ansatte. Vi var 9 pers som gjorde Hanseaticus Vs Mode og det var... les mer

Anmeldt 3. oktober 2023
Maja R
10 av 10

Vi hadde det kjempegøy på Escape Bryggen! Vi prøvde rommet «Mirrors of Madness» og det var både... les mer

Anmeldt 7. juli 2023
martinenesoen
Oslo, Norge

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 215,40
Mostraumen Fjord Cruise
225 anmeldelser
fra USD 71,80
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Kjempe hyggelig og imøte kommende dame som tok imot oss. Ingen av oss som var der, hadde forsøkt escape rom tidligere. Fikk vi god innføring og gjennomgang rundt spillet.
Vi hadde valgt Varg Veum, spennende og litt vanskelig. Måtte få noen hint. Tiden gikk alt for fort, vi klarte ikke og løse oppgaven. Vært pengene og kommer gjerne tilbake

Dato for opplevelse: august 2021
2  Takk, RogerA1652
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Vi valgte la diva supernova. Barnet på 13 likte det, gutt på 11 syntes det var litt kjedelig. En IQ test, litt vanskelig å forstå alle hintene og vi måtte ringe flere ganger for å få hint og bomben greide vi ikke stoppe på en time.For meg som forelder synes jeg ikke dette var verdt prisen på nærmere 1000 lappen for 2 barn og en voksen og jeg synes det var gørr kjedelig. Ikke lov å ta bilder - kameraovervåking.
Fløyen og AdO var mer verdt pengene.

Takk, Monika2321
Vegard U, Owner på Escape Bryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Takk for responsen Monika. Vi har forståelse for at escaperom ikke for alle. Vi synes likevel det er kjekt at ditt barn på 13 hadde det morro.

Takk for besøket!

Anmeldt 24. juli 2021

Morsom opplevelse for både rustne escaperoom-spillere og helt ferske nybegynnere! Kommer tilbake ved en senere anledning!

2  Takk, Mabestaavminst3tegn
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Vi følte oss velkomne fra første stund - vi ble møtt av hun som trolig er Bergens blideste og hyggeligste vert! Vi fikk god og tydelig informasjon. Oppgavene passet oss perfekt, og vi hadde det utrolig gøy :-) All historien som sitter i veggene på Bryggen forsterker dessuten stemningen når du skal løse gåter og mysterier i et Escaperom - bedre lokasjon finnes ikke!

2  Takk, tovelars
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig morsomt for hele familien! Timen hikk altfor fort! Og vi gleder oss allerede til meste gang!😃

2  Takk, KatherineH1987