Fantastisk gøy

Dette var heilt fantastisk gøy. En super aktivitet å gjøre sammen med familien. Ekstra gøy å klare... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Linda Hov S
Escape bryggen kan varmt anbefalast!

Eg hadde ei fantastisk oppleving på Escape Bryggen i Bergen. Oppgåvene var utfordrande og morosame... les mer

Anmeldt 11. februar 2025
Tour20308500249
Bergen, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
Mer informasjon
Anmeldt 25. mai 2024

Anbefalles sterkt, gjorde Mirror of madness, og det var en gøy og utfordrende rom men kom oss til slutt. Ta en tur vis du er intresett i escape room

Dato for opplevelse: mai 2024
1  Takk, Aadne J
Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Alt var helt greit, hyggelig mottagelse. Fant ikke ringeklokka med en gang, for å komme inn, men ringte og så forklarte de. Vi hadde det nyeste rommet som var Speilrommet. Litt anderledes enn tidligere Escaperom vi har vært på, kun 1 rom - ingenting å lete etter - bare mange oppgaver som måtte løses. Kult og moderne men jeg personlig liker best de rommene der man leter etter ledetråder. Men helt greit, som sagt. Og vi klarte det med litt hjelp :-)

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, Trollmor
Anmeldt 3. oktober 2023 via mobile enheter

Kul atmosfære og veldig hyggelige ansatte. Vi var 9 pers som gjorde Hanseaticus Vs Mode og det var skikkelig gøy!
Vil derimot si at om dere har gjort mange Escape Rooms før så ville jeg nok valgt et av de vanskeligere rommene.

Dato for opplevelse: oktober 2023
1  Takk, Maja R
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Vi hadde det kjempegøy på Escape Bryggen! Vi prøvde rommet «Mirrors of Madness» og det var både utfordrende og gøy, og ga skikkelig mersmak! Kan absolutt anbefale en tur hit - både for vennepar, kjærester eller familie 😊 De som jobber der er også veldig hyggelige!

Dato for opplevelse: juli 2023
1  Takk, martinenesoen
Anmeldt 4. mars 2023 via mobile enheter

Me har aldri vore på escape room før, og valte den lettaste utfordringa. Kjekt og utfordrande, verten vår var venleg og grei. Me klarte det ikkje på ein time, men fekk litt ekstra tid.

Dato for opplevelse: mars 2023
1  Takk, 913kjetilg