Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok pølse ”
Anmeldelse av Trekroneren

Trekroneren
Vurdert som nr. 2 av 30 Smått og godt i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Pølsa var helt ok. Ikke så mye å skryte av. Bra utvalg men det er bare brød og ikke lompe. De hadde ikke alle pølsene som var litt nedtur.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (390)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 390 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Ifølge lokalbefolkningen i køen er Bergen bygget rundt 3Kronern. Det er uten tvil verdens beste pølser.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Strauss79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Denne har vært anbefalt på TV, og har et uendelig utvalg av pølser og sauser. Pga Covid-19 hadde de ikke tilbud om vegetarpøler i år - men det kom til neste år.
Min datter var superfornøyd over pølsen som hun fikk her.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, audcharlotteu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Pleier alltid å la meg friste til et stopp på 3 kroneren når jeg er i Bergen. Denne gangen prøvde jeg reinsdyrpølse med sprø løk, sennep og tyttebær. Kommer med et glass rød saft inkludert i prisen på 65 kroner. Må bare oppleves..!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2020

Hvis man vil ha en hot dog er dette plassen man går , Stort utvalg på smak og lengste pølsene i byn . hyggelig servise

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, SonjaV813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trekroneren, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Trekroneren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din