Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt gjennomsnittlig. ”

Little Eataly - Oasen Kjøpesenter
Vurdert som nr. 285 av 445 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Italiensk
Beskrivelse: På Little Eataly ønsker å gi deg en følelse av å komme til Italia i alle sanser, smaker og inntrykk. Derfor har vi kombinert interiør, farger, stemning og meny på en måte som gjør at stedet oppleves som en frodig og koselig cafe på et italiensk gatehjørne. Kom innom for en ekte steinovnsbakt italiensk pizza, et glass vi eller en kjapp espresso. Benvenuto!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: På Little Eataly ønsker å gi deg en følelse av å komme til Italia i alle sanser, smaker og inntrykk. Derfor har vi kombinert interiør, farger, stemning og meny på en måte som gjør at stedet oppleves som en frodig og koselig cafe på et italiensk gatehjørne. Kom innom for en ekte steinovnsbakt italiensk pizza, et glass vi eller en kjapp espresso. Benvenuto!
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Vi var tre personer til lunsj, og valgte tre forskjellige Pizza. Helt ok, men ikke mer. Mye rot og treg rydding trakk litt ned.
Greit sted for lunsj, men ikke forvent mer enn ok mat.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 35 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Den pikante tomatsuppen smakte lite, svært skuffende. Vann med et hint av tomatsaus. Fint interiør, men maten er viktigere.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 831anjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Resturant med lite venting og enkel å god mat. Man bestiller og betaler i kassen.
Maten er enkel italienske retter til en rimelig penge. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 127arilds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2018 via mobile enheter

Noe tørr. Osten og sausen var ikke lenger smeltet/flytende, men heller stivnet på samme måte som den er på ostehornene du finner på rema 1000. De var også noe gjerrig med toppingen, samt bunnen virket ferdiglaget.

Smakskombinasjonene er derimot alltid en vinner hos meg, noe som gjorde at den smakte helt ok, selv med kjip bunn og ost, så jeg spiste opp hele. Er et godt stykke opp til autentisk, italiensk pizza.

Karakter: 3-

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, foodloverrrrr100
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2018

Har to ganger vært innom siste 14 dager. Spiste f.g. glutenfri pepperoni pizza og neste gang glutenfri spagetti carbonara. Skuffende lite smaker i begge retter. Pizzaen inneholdt kun ost og pepperoni, fikk ikke "grønnfor" til pynt. Bestilte rødvin og ble utrolig skuffet da jeg så hvor lite vi fikk i glasset. Skitne glass og bestikk gjorde opplevelsen skuffende. Ikke å anbefale.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Little Eataly - Oasen Kjøpesenter, så også på

 

Har du vært i Little Eataly - Oasen Kjøpesenter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din