Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig stemning og god mat”
Anmeldelse av Munken Bistro

Munken Bistro
Vurdert som nr. 8 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 119
Kjøkken: Norsk, Peruansk, Fusion
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. september 2020

Første gang vi besøkte "nye Munken" på nytt sted og med ny meny. Det er fortsatt en av de beste restaurantene i Bergen og utmerket valuta for pengene. Spennende og velsmakende retter, god service og fine vinvalg til menyen. Det nye lokalet er mye større enn det gamle, men virker ikke for stort eller upersonlig. Vår eneste innvending var at noen av rettene gjerne kunne vært litt større. En 5- retters meny var ikke for mye!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Magne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (638)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 638 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

For en riktig flott Peruansk restaurant Bergen har fått her i Kaigaten. Dette er autentiske smaker i nye vrier, slik Peru er på dette nivået. 5 retter med vinpakke var heilt super. Dyktige og flinke servitører. Gleder oss til oktober, bord er allerede bestilt.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 596egile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020

Maten synes vi fortjener 5*!
Det som kan bli bedre etter vårt syn er noe mer engasjert servitør. Få gjester i lokalet, så det burde være mer tid til å si noe om vinene vi fikk servert. En var glutenfri, men det var ikke noe glutenfritt brød. Noen av de glutenfrie rettene var også hakket litt for kjedelig. Når det er sagt, så var resten av følge veldig fornøyd med maten.
Lokalet synes vi var veldig kafépreget, vil hjelpe å dempe belysningen på kveldstid.

Absolutt et bra sted i Bergen for en god middag, små endringer så er det topp score.

Dato for besøk: september 2020
Takk, ellisivh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Dagens siste treretter kl 21.30 innfridde nesten til forventningene. Den smekkfulle nye Munken Bistro i Kaigaten var litt forsinket, men et venteglass i baren kortet ned tiden. Litt forsinket, men veldig inspirerende og hyggelig betjening serverte en fortløpende treretter både i vanlig og vegetar variant med dertil perfekt vinpakke. Savnet litt av det grunnleggende peruanske kjøkken, men rettene gav en mengde rike smaker. Lyst og nordisk lokale, med innslag av litt nostalgi fra interiøret i gamle Munken. Blomstene på bordet hadde sett bedre dager! Pluss for drikkepakke i tre varianter; vin, øl og alkoholfri/fruktjuice. Vi kommer tilbake :-)

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 985christinen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Kul restaurant med nye og spennende smaker. Spiste 5-retters og ble positivt overrasket. Satt ved bordet i over 3 timer - en lang og fin kveld som heller ikke kostet all verden. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 319sigurdg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Munken Bistro, så også på

 

Har du vært i Munken Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din