Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fornøyd”
Anmeldelse av Horn of Africa

Horn of Africa
Vurdert som nr. 4 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Afrikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 15. juli 2020

Dette var første gang jeg spiste her,og jeg er veldig fornøyd med servicen og maten. Servitøren vår var en veldig koselig

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Klokturist1725
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (508)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 508 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4 spiste her en torsdsgs kveld i sommerferien. Masse god mat, kjempehyggelig betjening - hit kommer vi gjerne igjen! Lite og koselig lokalet, lurt og bestille bord !

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, U1195KDkimh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Beste restauranten i Bergen, har sikkert vært der over 20 ganger og alltid like fornøyd. Tar litt tid før maten kommer, men Etiopisk mat laget av kjærlighet er sååååå verdt ventingen. Utrolig god kundeservice og fantastisk atmosfære. Her er det bare å reservere!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, annahjortland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat som bare må oppleves, både for vegeterianer/veganer og kjøttetende tobente. Dette var en kjempebra opplevelse. Og kelneren var den mest smilende og hyggeligste vi har møtt noen gang. Elsket plassen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 638cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, betjening og atmosfære i restauranten. Bestilte en 4-dels plate som var mer enn nok mat for fire menn. Relativt sterk, men ikke mer enn at maten var spiselig, anbefaler denne plassen! Fikk innføring i eritreisk historie og mat fra kelner, god service!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 308knutr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Horn of Africa, så også på

 

Har du vært i Horn of Africa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din