“Synd med dårlig servise , når maten er ENESTÅENDE god . ”
Anmeldelse av Horn Of Africa

Horn Of Africa
Vurdert som nr. 8 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Afrikansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Hadde booket bord her i går klokken 20.00 . Møtte opp 19.55, mens verten akkurat gav bordet vårt til noen amdre . Da var restauranten full , og vi måtte sitte på kanten til noen andre gjester i over en time og vente før vi fikk bord . Verten beklaget og sa at han ikke hadde spurt gjestene etter navn når de kom , bare om de hadde booket . De svarte ja , selv om de ikke hadde det . Dette ble oppdaget 1 min etter ankomst , og han burde opplyst de om feilen . Istendfor måtte VI vente i 1,5 time på den nydelige maten . I løpet av 1,5 time kom heller ikke verten bort og spurte om vi ville bestille mer å drikke . Han rett og slett unngikk oss. Vi fikk ett glass vin hver på huset når vi endelig fikk maten vår 21.30 , men dette gjorde ikke opp for den dårlige opplevelsen . Ansett flere folk , og spør ALLTID etter navn på bookingen heretter . Maten er himmelsk 👏🏻

Takk, Kari Å

Anmeldt 5. august 2020

Imponert over service, kvalitet på maten og hvor flinke de var til å fortelle og tilrette legg for alle inkludert hun på 5. Helt tilfeldig at vi passerte.
Så hva de hadde fått av karakterer og kommentarer her.
De var fullbooket, men de omorganiserte og klarte å ordne et bord i full fart.

1  Takk, BarkenFredrikstsd
Anmeldt 5. august 2020

Rolig og behagelig atmosfære, man kunne sitte å holde en normal samtale rundt bordet uten å måtte heve stemmen selv om resturanten var full. Betjeningen er utrolig hyggelig og gjestmild, og man føler seg veldig velkommen. Maten var super, spennende smaker og dufter. Vi var 4 stykker og bestilte 2 x middag for 2 - en vegetar utgave og en med kjøtt da vi ønsket å dele. Alt ble servert på et kjempestort fat slik at det var lett for alle å smake på alt. Som nordmann er man vant tilå spise med bestikk, men her bruker man hendene. Vi fikk varme kluter til å vaske oss med før vi startet, og en innføring i hvordan man skulle spise. Bestilte oss honningvin da vi skjønte at det var et "must" til denne type mat og det stemte, den smakte fortreffelig sammen med maten. Foruten å være ett utrolig koselig sted, men god mat og herlig betjening så får man mye for pengene . Men husk å book bord - dette er et populært sted.
Horn of Africa skal definitivt besøkes igjen.. og igjen.

1  Takk, Jannicke2605
Anmeldt 4. august 2020

Maten var spennende, annerledes og utrolig god! Koselig og autentisk lokale med smilende personale. Store retter til en ok pris.

Takk, Ine E
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Her spiser vi med fingrene og får god oppfølging fra servitør. Ligger litt utenfor byen, men anbefales

1  Takk, T5965ESandreasm

Reisende som så på Horn Of Africa, så også på

Har du vært i Horn Of Africa? Del dine erfaringer!