Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kanon plass”
Anmeldelse av Horn of Africa

Horn of Africa
Vurdert som nr. 6 av 469 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Afrikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Dette er en perle i Bergens by. Nydelig mat til en grei pris. Vertskapet var meget hyggelig og forklarte alt om maten til oss. Kan anbefales på det varmeste hvis en vil ha et fantastisk og spennende måltid i Bergen by. Vi kommer helt sikkert tilbake neste gang vi besøker Bergen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, GMLA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (531)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 531 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

God mat og hyggelig personale,
Bør oppleves du blir overrasket når du skAl spise uten bestikk, spennende og smaksrikt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, DayTrip40916277874
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021

Jeg ble invitert av min datter og konen, og hadde aldri hørt om stedet før. Det var veldig fin atmosfære, og hyggelig servitør. Maten var glutenfri, og min datter og jeg fikk glutenfrie pannekaker/lefser som var hjemmelaget av Teff. Dette gjorde at opplevelsen ble ekstra positiv. Maten var magisk god, og veldig unik. Dette er ikke stede man går inn å får et kjapt måltid, her får man hjerterytmen ned, og ting tar den tiden det tar. Utrolig glad for å ha fått denne unike opplevelsen

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 993randis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Spennende og annerledes matopplevelse! Etter et raskt søk på appen ble dette stedet valgt for middag. Vi liker begge å utforske matverdenen, og det passet perfekt at vi ikke hadde spist afrikansk/etiopisk mat før. Fra man kom til man gikk følte man seg velkommen og ivaretatt av nydelig servitrise. Det tok noe tid før maten kom, men det var virkelig verdt det, for den smakte utsøkt! Litt rart og gøy at man spiste med fingrene, men det gikk bra det også. Absolutt å anbefale ☀️

Dato for besøk: juli 2021
Takk, TanjaT93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og service! Vi spiste Horn of Africa kirchat mix, som inneholdt noe av det beste jeg har spist av både kjøtt og vegetarmat. Kan varmt anbefale denne restauranten. Hit kommer jeg tilbake ved neste Bergenstur!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Helene A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Horn of Africa, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Horn of Africa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.