“Spennende fingermat. ”

Kjøkken: Afrikansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 27. november 2023 via mobile enheter

Dette ble en ny opplevelse. Fingermat, og gode smaker. Det som derimot trekker ned, er den lange ventetiden. Jeg lurer faktisk på om det bare var et menneske på jobb, men hun var søt og effektiv. Dessverre hjelper ikke det så mye, når hun skal betjene en hel restaurant, og være kokk i tillegg...

Allikevel, vil jeg anbefale et besøk. 😊

Dato for besøk: november 2023
Takk, Q396ZYmiriamh

Anmeldt 1. oktober 2023

Liten rusletur fra sentrum, men absolutt verdt det! Fingermat og seks forskjellige retter, kul opplevelse😃 Fikk varme håndklær til å vaske oss på før maten!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Kenneth A
Anmeldt 10. september 2023

Denne restauranten bør du besøke i Bergen. Nydelig mat og super, vennlig og proff service. En matopplevelse utenom det vanlige. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: september 2023
Takk, Adventure30447014168
Anmeldt 14. juni 2023 via mobile enheter

Noe uvant mat, men om en ønsker å prøve noe nytt, er dette absolutt et sted en bør besøke.
For maten var veldig god 😊

Anbefales kanskje ikke til «første date» om en ikke er vandt med å spise med hendene 😅 For oss som ikke har gjort det før, ble det litt gris, men det var vi forberedt på og det var en del av opplevelsen 😃

En veldig fin atmosfære i lokalet var det, og veldig hyggelig betjening

Relativt kort ventetid fra vi kom til maten var klar var det også

Dato for besøk: juni 2023
Takk, MortenT407
Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Autentisk etiopisk mat av veldig bra kvalitet og smak. Kjæresten som ikke har smakt etiopisk før fikk sin førsteopplevelse, og han kommer også gjerne igjen. God service i tillegg.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 411elseh

Reisende som så på Horn Of Africa, så også på

Har du vært i Horn Of Africa? Del dine erfaringer!