Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Høy pris, men ikke fullt så høy kvalitet på maten”
Anmeldelse av Wesselstuen

Wesselstuen
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 128 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 11 - USD 40
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. desember 2018

Stedet er jo fullt av tradisjon, og ligger noen få meter fra Torgallmenningen.
Vi var 10 mennesker, som spiste diverse retter, og så fram til et måltid som sto i stil med prisene. 5-6 av oss var vanlig fornøyd, mens vi andre syns det var ned tur. Fiskesuppen hadde faktisk ikke en eneste fiskebit i seg. Juletallerkenen har også halvpasse. Jeg (som utvandret østlending) vet jo at ribbe ikke er det store i Bergen, men resten av rettenvar ikke helt varm, og det smakte omtrent samme av alt.
MEN moltekremen var VELDIG GOD.
Jeg hadde to retter, og en øl, en akevitt kaffe/cognac - ca kr 950. Hadde det kostet 750-800, ok, men dette var litt for dyrt. Andre spisesteder gir nok dessverre bedre valuta for pengene.
Kelneren gjorde så godt han kunne, men han slet også for at vi skulle ha det bra - han hadde nok litt for mye å gjøre.

Dette ble dessverre en litt negativ omtale, men la meg også legge til at det er fine områder for en øl/drink og sitte og prate og ha en hyggelig kveld.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Halvlars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (225)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 225 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Det bør ikke være slik at mat og service noen ganger er Ok og andre ganger er fullstendig utilbørlig:-( Rå lutefisk, vi sender den ut igjen, og etter en time og tjue minutter har servitøren ennå ikke vært hos oss for å spørre om vi vil ha noe mer å drikke. Nå venter vi fortsatt på ny mat. Kanskje vi også får noe å drikke?.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Nelleneil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Veteraner fra Fylkesadministrasjonen i Hordaland fylkeskommune hadde ett av sine 3 årlige treff på Wessel 26.11. Svært hyggelig kveld med nydelig lutefisk og god servering. Rolig atmosfære passet oss som ønsket å kunne snakke sammen. Anbefales.
Johnny Stiansen

Dato for besøk: november 2018
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Kvaliteten på den tradisjonelle lutefisken som serveres på Wesselstuen er definitivt i toppklasse. Vår opplevelse denne gangen (torsdag 29.nov) bestod av en fantastisk tilberedt loin og et delikat tilbehør. En oppfordring kan være å tilby mer enn grov sennep.
Kjøkkenet og kokken leverer når de vil verdens beste lutefisk.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Yarle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Alltid like trivelig på Wessel. Veldig, veldig god mat, hyggelig kelner og god service. Anbefales varmt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Anne L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Wesselstuen, så også på

 

Har du vært i Wesselstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din