“Koselig sted, god mat, svært god service”
Anmeldelse av Wesselstuen

Wesselstuen
Vurdert som nr. 169 av 592 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Veldig god service, hyggelig lokale, nydelig dagens fangst og tilbehør. Vi fikk bestille en drink fra baren rett til bordet før middag.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Helgafj

Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Det årlige vennetreffet om våren var i år i Bergen og første punkt i programmet var lunsj på Wesselstuen. Det ble vellykket med god mat og stemning. Anbefales. Wesselstuen er et av de klassiske utestedene i Bergen som opplagt er vert et besøk.

Vennlig hilsen
Johnny Stiansen

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 18johnnys
Anmeldt 5. juni 2019

De har veldig hyggelig betjening. Maten tar seg flott ut på tallerken, men er noe smakløs. Her kan de gjøre store ting med noen krydderurter.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Kjell_53
Anmeldt 18. mai 2019

Tradisjonen tro feiret vi 17.mai med lunsj på Wesselstuen - supergod variert mat som hører nasjonaldagen til - rask og god service - vi kommer tilbake neste år

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Tore H
Anmeldt 27. mars 2019 via mobile enheter

Veldig god bacalao, stort pluss at vi kunne få den i lunch størrelse selv om det var kveld. Men entrecoten som var dagens rett er det bare å sture unna, selv om den er rimelig,179kr, den er ca 1 cm tykk.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, kpmeling

Reisende som så på Wesselstuen, så også på

Har du vært i Wesselstuen? Del dine erfaringer!