“Travel kveld”

Big Horn Steak House - Bergen
Vurdert som nr. 393 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Big Horn Steakhouse er et amerikanskinspirert konsept med fokus på førsteklasses råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære. Vår første restaurant ble startet opp i 1985 i Oslo.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Fine lokaler sentralt i Bergen. Vi var 16 stk samlet for å spise middag sammen. Veldig hyggelig ung dame til servitør, men dette var en travel kveld med mange gjester og servicen bar preg av dette. Noen av oss bestilte forrett før middag, og en fikk servert forresten etter middagen var servert. De som bestilte lutefisk var ikke fornøyd da fisken var gelé. Jeg bestilte entrecôte med tilbehør, pomes frites var kald og entecoten var seig. Har store forventninger til biffen når man er på biff restaurant, innfridde dessverre ikke. Men ostekaken med peanøttsmør som jeg hadde til dessert, var nydelig.

1  Takk, thehyl

Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

En grei plass om du er ute etter et skikkelig kjøttmåltid.
Vi var heldig som var tidøig på en Mandag, for det var lite folk og dermed rask og god servise, hyggelig betjening og grei mat. Litt kjedelig vinliste.

Takk, bj_rnegilt
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Vi var 7 venner som var og spiste. Det tok laaang tid å få bestilt mat. To av oss fikk først ikke mat, det var en misforståelse med bestillingen. 7 personer bør vel =7 bestillinger? Biffen min var god, men tilbehøret var svært skuffende. Jeg hadde bla bestilt soppstuing, det som kom var en liten skål med hermetisk sopp flytende i noe fløteaktig væske. Uappetitelig! Service var helt fraværende. Må si det var svært dyrt der for dårlig kvalitet.

Dato for besøk: august 2018
Takk, KariL73
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

2 av 3 av oss var godt fornøyd med hovedretten som var entrecôte med bakt potet. Den siste syntes biffen var helt grei. Mens tilbehøret var nesten komisk dårlig. Rødvinssausen var geléaktig, de gratinerte potetene smakte ikke veldig mye og var i en altfor liten porsjon, og grønnsakene, som vi måtte betale ekstra for, var delvis svidd og kom i en bitte bitte liten skål. Ble på ingen måte mett. Dessertene og kaffen var gode. Servicen var upåklagelig. Og lokalet var trivelig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, juantorros
Bookingansvarlig, Kundeansvarlig på Big Horn Steak House - Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding. Hyggelig å høre at dere stort sett var fornøyde. Det er selvsagt beklagelig å høre at en av hovedrettene ikke stod til forventningene, men vi takker for den detaljerte tilbakemeldingen og vil videreformidle dette til vårt kjøkkenteam.
Utrolig hyggelig å høre at dessertene var gode og at servicen var god.
Velkommen tilbake!

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Stedet ligger sentralt i Bergen sentrum. Bestilte en medium biff, men den var godt stekt. Potetene var litt harde. Men ellers smakte maten. Hyggelige lokaler, og betjening

Takk, osonder

Hei Øyvind!

Tusen takk for din tilbakemeldingen. Vi beklager at stekegraden ikke ble som bestilt, men vi vil jobbe med å forbedre dette. Hyggelig at service og lokalene var bra!
Velkommen igjen, :)

Reisende som så på Big Horn Steak House - Bergen, så også på

Har du vært i Big Horn Steak House - Bergen? Del dine erfaringer!