Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite allergivennlig”

Big Horn Steak House - Bergen
Vurdert som nr. 379 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 25 - USD 100
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Klarte å servere suppe med gluten i til en som spesifikt ga beskjed om att man hadde cøliaki,og var svært allergisk...
Kommer aldri tilbake til denne restauranten...

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 505tfb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (371)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 371 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Var en liten gjeng, fikk grei service egentlig.. Men ting tok veeeeldig lang tid... Og når maten først kom var de veldig dårlig med timingen.. Så alle fikk ikke mat samtidig, og noen måtte vente lenger enn andre.. Noe som iallefall er irriterende når det egentlig ikke er så mange folk.. Kjøttet vi bestilte var heller ikke noe særlig godt stekt.. Middels så ut som rått kjøtt nesten.. Noe som er litt flaut for noen som kaller seg for et "steak house".. og i tillegg hadde vi en med allergier.. Og dette hadde vi gitt beskjed om på forhånd, hadde med egen saus til han og sånt.. Fikk beskjed om at det og det var trygt å bestille.. Nei.. Det viste seg jo at det var det iallefall ikke... Utrolig dårlige greier som endte i at nevnte person ble dårlig... Det er jo ikke sånn det skal være!! I tillegg var åpningstidene deres veldig kjipe.. Iallefall på en lørdagskveld!! Her må noe gjøres...

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, 352kristinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og min parter bestilte begge nummer 14, men fikk to forskjellige biffer. I motsettning til hans, så var min tynn, dobbelt så stor, smakløs og håpløs å tygge. Bestilte også fløtegratinerte poteter, hvor osten var så hard at den knaste! Var tydelig at potene var forsøkt varmet opp - men misslyktes

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, siljeoldenp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Fine lokaler sentralt i Bergen. Vi var 16 stk samlet for å spise middag sammen. Veldig hyggelig ung dame til servitør, men dette var en travel kveld med mange gjester og servicen bar preg av dette. Noen av oss bestilte forrett før middag, og en fikk servert forresten etter middagen var servert. De som bestilte lutefisk var ikke fornøyd da fisken var gelé. Jeg bestilte entrecôte med tilbehør, pomes frites var kald og entecoten var seig. Har store forventninger til biffen når man er på biff restaurant, innfridde dessverre ikke. Men ostekaken med peanøttsmør som jeg hadde til dessert, var nydelig.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, thehyl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

En grei plass om du er ute etter et skikkelig kjøttmåltid.
Vi var heldig som var tidøig på en Mandag, for det var lite folk og dermed rask og god servise, hyggelig betjening og grei mat. Litt kjedelig vinliste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, bj_rnegilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steak House - Bergen, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House - Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din