“Koze middag ❤️”

Big Horn Steak House - Bergen
Vurdert som nr. 392 av 608 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Big Horn Steakhouse er et amerikanskinspirert konsept med fokus på førsteklasses råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære. Vår første restaurant ble startet opp i 1985 i Oslo.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, alt fra hovedrett til dessert var fortreffelig... Hyggelige personale, selv om vi hadde minst 4 servitører å for holde oss til. Utdatert og stressfulle lokale, vil ikke anbefale for rolig middagskoz... Sjekk middags servise, skjittne glass og tilbehør. Mat 4, servitører 3 (pga av upersonlig service) og lokal 3...

Takk, 852eirikv

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hadde reservert bord til klokken 20 - det gikk smidig. Ingen kø og fikk bordet raskt. Fikk også menyen og drikke raskt, men så stoppet det. Bordet ved siden av oss fikk bestille dessert og rakk å spise den opp. Bordet på den andre siden av oss som kom ETTER oss fikk drikke og bestille maten de skulle ha. Til tross for gjentatte øyekontakter med servitøren og at vi begge 2 satt med lukket meny og satt med hver vår mobil i hånda i 30 minutter skjedde ingenting. Stedet var langt fra fullt!
Vi gikk!

Blir en prikk bare fordi det er obligatorisk å fylle ut...

Takk, Elisabeth W
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 7 personer spiste her og maten var bra syntes alle. Litt stive priser med 400kr for 200g pepperbiff, men ellers bra. Hyggelig betjening, men informasjonsflyten burde vært noe bedre, de hadde blant annet ikke kontroll på hva de hadde av desserter.

Takk, Henning_paulseth
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Etter litt venting i døra på det som virket som en veldig travel dag hos Big Horn i Bergen, ble vi etter beste evne plassert på et bord. Servitørene var hyggelige da de tok oss imot, men deretter ble vi sittende å vente i en halvtime før noen i det hele tatt kom og tok drikkebestillinger.

En av oss er både gluten- og laktoseintolerant, og fant nesten ingenting på menyen som hverken kunne spises eller tilpasses. Der var servitøren vår veldig behjelpelig, men de på kjøkkenet kunne knapt ordne noe som helst, og visste så lite om egne ingredienser at de først lagde en rett med allergener i, for så å måtte lage helt en ny på ny bestilling.

Tre av oss fikk ikke drikke før en halvtime etter drikkebestilling, og den siste fikk drikken sammen med maten, som kom et kvarter etter dette igjen. Men da var det bare tre av oss som fikk mat, og fjerdemann måtte vente på sin så lenge at vi andre allerede var ferdige å spise.

Cæsar-salaten bestod av store salatblad med smakløs saus, kombinert med kalde, tørre og overstekte kyllingbiter og bacon som kjentes ut som om den ble stekt i går. Biffen var god, men tilbehøret var dessverre ganske dårlig. Vil spesielt nevne den grusomme peppersausen som vises på det vedlagte bildet - som for det første ikke smakte pepper i det hele tatt, og ellers lignet mer på en slimete sur-søt saus med biter av uidentifiserbare grønnsaker i. Burger og fries helt ok.

Etter å ha ventet lenge, spist middels mat og blitt i dårlig humør av hele opplevelsen, måtte vi igjen vente i ytterligere ti minutter etter avdekking av bordet på å få betale. Vi ba om regningen da tallerkenene ble fjernet, men allikevel sto begge våre to ansvarlige servitører og drakk kaffe ved kassen, uten å komme med noen regning. Det var umulig å få øyekontakt med noen av dem, helt til det heldigvis var en servitør fra den andre siden av restauranten som gikk forbi og la merke til at vi satt med tomt bord og ventet. Full pris måtte vi også betale for hele kalaset, men ENDELIG kom vi oss ut for godt.

Big Horn Steak House bærer preg av uproffesjonelle ansatte, underbemanning og over-all en dårlig standard, og selv om at biffen var grei, er hele opplevelsen ikke verdt noe mer enn én stjerne.

Det rumler også innmari rart i magen noen timer etterpå...... Anbefales IKKE!

4  Takk, malinodegard
Anmeldt 8. juli 2020

Det gikk 20 min i kø bak 2 personer, etter klokkeslettet vi hadde reservasjon til, til noen viste oss bordet! Etter det gikk det 25 min før vi fikk bestille. Så gikk det nærmere 50 min før maten kom. Preg av oppvarmet tilbehør, og biff stekt for lenge iht bestilling.. alt i alt en skuffende opplevelse matmessig, men enda verre servicemessig. Macdonalds neste gang!

Takk, matsh779

Reisende som så på Big Horn Steak House - Bergen, så også på

Har du vært i Big Horn Steak House - Bergen? Del dine erfaringer!