Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stay away!!!!! ”

Big Horn Steak House - Bergen
Vurdert som nr. 387 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 25 - USD 100
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Stay away!!!!! Fryktelig dårlig mat! Maten kom ikke som bestilt. Dette er overprisa fastfood av verste sort!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 727j_rng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (378)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 378 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, alt fra hovedrett til dessert var fortreffelig... Hyggelige personale, selv om vi hadde minst 4 servitører å for holde oss til. Utdatert og stressfulle lokale, vil ikke anbefale for rolig middagskoz... Sjekk middags servise, skjittne glass og tilbehør. Mat 4, servitører 3 (pga av upersonlig service) og lokal 3...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Eirik V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hadde reservert bord til klokken 20 - det gikk smidig. Ingen kø og fikk bordet raskt. Fikk også menyen og drikke raskt, men så stoppet det. Bordet ved siden av oss fikk bestille dessert og rakk å spise den opp. Bordet på den andre siden av oss som kom ETTER oss fikk drikke og bestille maten de skulle ha. Til tross for gjentatte øyekontakter med servitøren og at vi begge 2 satt med lukket meny og satt med hver vår mobil i hånda i 30 minutter skjedde ingenting. Stedet var langt fra fullt!
Vi gikk!

Blir en prikk bare fordi det er obligatorisk å fylle ut...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Elisabeth W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 7 personer spiste her og maten var bra syntes alle. Litt stive priser med 400kr for 200g pepperbiff, men ellers bra. Hyggelig betjening, men informasjonsflyten burde vært noe bedre, de hadde blant annet ikke kontroll på hva de hadde av desserter.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Henning_paulseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Etter litt venting i døra på det som virket som en veldig travel dag hos Big Horn i Bergen, ble vi etter beste evne plassert på et bord. Servitørene var hyggelige da de tok oss imot, men deretter ble vi sittende å vente i en halvtime før noen i det hele tatt kom og tok drikkebestillinger.

En av oss er både gluten- og laktoseintolerant, og fant nesten ingenting på menyen som hverken kunne spises eller tilpasses. Der var servitøren vår veldig behjelpelig, men de på kjøkkenet kunne knapt ordne noe som helst, og visste så lite om egne ingredienser at de først lagde en rett med allergener i, for så å måtte lage helt en ny på ny bestilling.

Tre av oss fikk ikke drikke før en halvtime etter drikkebestilling, og den siste fikk drikken sammen med maten, som kom et kvarter etter dette igjen. Men da var det bare tre av oss som fikk mat, og fjerdemann måtte vente på sin så lenge at vi andre allerede var ferdige å spise.

Cæsar-salaten bestod av store salatblad med smakløs saus, kombinert med kalde, tørre og overstekte kyllingbiter og bacon som kjentes ut som om den ble stekt i går. Biffen var god, men tilbehøret var dessverre ganske dårlig. Vil spesielt nevne den grusomme peppersausen som vises på det vedlagte bildet - som for det første ikke smakte pepper i det hele tatt, og ellers lignet mer på en slimete sur-søt saus med biter av uidentifiserbare grønnsaker i. Burger og fries helt ok.

Etter å ha ventet lenge, spist middels mat og blitt i dårlig humør av hele opplevelsen, måtte vi igjen vente i ytterligere ti minutter etter avdekking av bordet på å få betale. Vi ba om regningen da tallerkenene ble fjernet, men allikevel sto begge våre to ansvarlige servitører og drakk kaffe ved kassen, uten å komme med noen regning. Det var umulig å få øyekontakt med noen av dem, helt til det heldigvis var en servitør fra den andre siden av restauranten som gikk forbi og la merke til at vi satt med tomt bord og ventet. Full pris måtte vi også betale for hele kalaset, men ENDELIG kom vi oss ut for godt.

Big Horn Steak House bærer preg av uproffesjonelle ansatte, underbemanning og over-all en dårlig standard, og selv om at biffen var grei, er hele opplevelsen ikke verdt noe mer enn én stjerne.

Det rumler også innmari rart i magen noen timer etterpå...... Anbefales IKKE!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, malinodegard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steak House - Bergen, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House - Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din