Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna!!!!!”

Big Horn Steak House - Bergen
Vurdert som nr. 387 av 453 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 25 - USD 100
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Både jeg og minn mann bestilte medium + indrefilee. Da den kom var den så pass rød at det dryppet på talerken. Ga beskjed om dette di beklaget mye , kom tilbake etter knappe 2 min med en skorpe på utsiden men like rød på innsiden. Bernaisausen var en typisk ferdig saus fra fjordland eller lingende som ikke var noe god.
Fikk avslag i pris men dette hjelper lite når du er sulten på en god biff
Så denne plassen kommer ikke jeg tilbake til.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 925beatricem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (381)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 382 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020

Min kone bestilte Spearibs og jeg bestilte Entrecote og cola til drikke for begge. Colaen smakte mer vann enn cola og det ga jeg beskjed om til kelneren da vi så han etter en god stund. Han beklaget dette og kom tilbake med cola slik den skal se ut og smake.
Da vi fikk servert maten ble vi begge veldig skuffet over det vi så på tallerken. Det var ingenting tilbehør uten den bakte poteten og retten vi bestilte og en liten skål med saus til meg og noe som skulle forestille grønnsaker i en liten skål til min kone.
Spearibsen smakte ikke noe spesielt og satt litt for godt fast til benet. Entrecoten var mør og lett og spise men det var ikke noe smak. Det var et dyrt måltid og overhode ikke verd pengene.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 490arilda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Hadde booket bord, som vi fikk med en gang vi gikk inn døren. Maten var også veldig god.

Det eneste som kunne trekke ned var at det var litt vanskelig å få tak i servitør når vi ville betale og dra. Det tok litt lang tid. Ellers super service og god mat.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Eirin25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Bord var bestilt for 2 personer kl 20.00 vi møtte opp 10 minutter tidligere men ble stående i kø i drøye 20 minutter. Kun en hovmester som ellers måtte løpe rundt å både servere mat, rydde etter gjester og annet forefallende. Vi fikk omsider et bord til slutt, men dog vi hadde bestilt bord på forhånd var det ingen organisering av bordplassering. På bordet vi ble plassert var det dekt opp med både glass og bestikk, men vinglassene var betydelig skitne. Ga beskjed til servitør, og da hentet han et glass fra et annet bord (som fremdeles ikke var rent)

Vi valgte «share plate» og ble overrasket over hvor lite mat vi fikk servert. 2 reker per person og 3 kyllingvinger som smakte som de var laget for timesvis siden. Fikk også en ellers stusselig tallerken med en liten bit lammecarre og en maks 50g ytrefilet. Maten kom raskt, typ 10-15 minutter men tok likevel 20 minutter (etter maten var servert) før vi fikk drikken vi bestilte.

Servitørene gjorde sitt beste, men gjennomskuelig at hverken de eller noen andre hadde særlig kontroll på hvem som skulle gjøre hva og hvor de skulle være. Tydelig underbemannet forhold til andre gjester. Her burde de prioritere å ikke ta inn fler gjester enn de har kapasitet til da dette går veldig ut over gjestene som alt sitter til bords. Det var også 3-4 andre bord rundt oss som ellers også ikke var fornøyd med maten de fikk servert.

Aldri blitt skuffet av big horn og hadde mine forventninger da denne kjeden alltids har levert bra - dog skuffet avdeling Bergen meget. Ikke et sted vi kommer til å reise igjen og ikke noe jeg kommer til å anbefale til andre, dessverre!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ginabf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Stay away!!!!! Fryktelig dårlig mat! Maten kom ikke som bestilt. Dette er overprisa fastfood av verste sort!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 727j_rng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steak House - Bergen, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House - Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din