Beklager Big Horn Bergen. Det dere driver med er et hån mot seriøse i bransjen. Opplevelsen hos dere står til stryk. Jeg bestilte 300 grams Entrecote med rødvinsjy og fløtegratinerte poteter. Med sideorder av champignonstuing og friterte auberginer. En hovedrett som samlet sett kostet 459 kroner. «Rødvinsjyen» hadde ikke spor av rødvin i seg. Den hadde faktisk ingen smak i det hele tatt. Det var en soggete grå lettflytende suppe med noe udefinerbart grums på bunnen. De tre aubergineringene smakte direkte vondt. Enten har råvaren regelrett vært muggen, eller har frityroljen vært så gammel og oppbrukt at den burde ha vært byttet ut for mange dager eller uker siden. Biffstykket i seg selv smakte godt, men var etter alle solemerker langt unna den størrelsen jeg bestilte og betalte for. Anslagsvis godt under 150 gram, som er halvparten. Jeg har normalt en høy terskel om å klage på maten ved restaurantbesøk, men denne gangen var det uunngåelig. Produktet leverer ikke i forhold til prisen. Selv halvparten hadde vært solid overprising. Styr unna, og gå til en av de seriøse restaurantene i byen. Bjerck eller Colonialen, for eksempel. Prisen blir faktisk lavere, og kvaliteten skyhøy i forhold.