Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Expedia.com
USD 160
Vis tilbud
Official site
USD 154
Vis tilbud
PricelineUSD 184
Hotels.comUSD 160
TravelocityUSD 160
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (978)
Filtrer anmeldelser
978 resultater
Vurdering fra reisende
557
288
88
27
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
557
288
88
27
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 978 anmeldelser
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet ligg sentralt og med gode parkeringsmuligheiter i Klostergarasjen rett ved utgangen (Torgalmenningenen). Stilig hotell til ein rimeleg penge. Litt små rom, men til denne prisen er det heilt innanfor. God frukost. Kjem nok til å bu her ved fleire høve:)

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 644annebritth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carsten J, Daglig leder på Hotel Oleana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei 644annebritth,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding av ditt siste opphold her hos oss.
Husk at vi har mange forskjellige rom og kategorier alt fra standard rom til suiter - så neste gang du kommer kan du jo forsøke en annen kategori som kanskje faller i smak.
Giodt at du likte frokosten, den er ikke så stor, men holder høy kvalitet!

Ha en fortsatt fin dag videre

Vh
Carsten & Team Oleana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet sent, etter en del knoting med å finne parkering. hadde ikke booket rom på forhånd. Var der omtrent 23:30.

Her kommer jeg inn hovedinngangen og rett inn i restauranten, noe snodig løsning. Resepsjonen er en liten ende av en bardisk. Får mer følelsen av at du overnatter på loftet i en restaurant enn på et hotell.

Dekoren føler jeg minner mer om et bordell, men mulig dette bare er min manglende sans for moderne interiørdesign.

Står ved resepsjonen en stund og venter før jeg finner en trøtt og sliten stakkar som sitter og knekker i seg sjokolade i et bøttekott av et kontor vedsiden av resepsjonen. Han offer og akker seg og virker ikke spesielt interessert i å snakke med meg i det hele tatt.

Han ordner meg omsider et rom, jeg betaler ekstra for et oppgradert et. Rommet var et rimelig lite handicap-rom, noe han ikke nevnte noe om på forhånd. Det virket litt slitt, og ellers noe støvete. Ikke spesielt lukseriøst. Utsikt bak i en mørk bakgård, men stille var det hvertfall.

Frokostbufféen hadde ikke det største utvalget, men maten var ikke noe å klage på. Middag i restauranten var en flott opplevelse, men noe smått utvalg av drikke i baren.

Plasseringen er fin, midt i sentrum. Men her har du nattklubber på begge sider av hotellet, så om du får rom vendt utover i en lavere etasje kan jeg regne med du får mye støy, selv i ukedager.

Totalt sett ønsker jeg ikke å anbefale et opphold her. Det er flust av andre flotte hoteller i sentrum å velge i, og et serviceinnstilt personale burde være et
minstekrav. Dette var rimelig skuffende.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Tour46208844203
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carsten J, General Manager på Hotel Oleana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Kjære Tour46208844203,

Det ser ikke ut som dine forventninger til hotellet matchet hva du opplevde.

Desverre er det lite vi får gjort med parkeringen, plassering av resepsjonen, dekoren, utsikt fra rommene og bøttekott kontoret vårt.

Når det kommer til tildeling av rom, så har vi HC rom i alle våre rom kategoreier, når hotellet har høyt belegg og gjester ønsker oppgarderte rom, tildeler vi selvsagt også disse. Det er litt vanskelig for meg å si noe om rommet da jeg ikke vet hvor du bodde, men om du kommer tilbake har vi mange andre fine rom det er du kan prøve.

Med en sentral plassering midt i sentrum følger det jo normale by-lyder, det er dog individuelt hvor mye man legger merke til dette, rommene inn mot bakgården er roligere enn de mot torget.

Hyggelig er det å se at du ihvertfall like maten til både frokost og middag, det setter vi jo pris på å lese.

Ønsker deg en god jul og et godt nytt år når den tiden kommer.

Vh
Carsten J



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Overnattet 1 natt her, og dette hotellet kan absolutt anbefales. Ypperlig beliggenhet når man skal være i sentrum. Betjeningen var veldig hyggelig. Rommet var ikke så stort, men det var stilig og rent og pent. Det eneste jeg savnet, var at vinduet ikke kunne åpnes. Vi hadde rom mot bakgården, så det var stille og rolig, selv om det var helg. Frokosten var ikke i overflod, men det var noe for enhver smak der, og ikke minst, nypresset appelsinjuice. Og maten var veldig god.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Vivpriw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carsten J, General Manager på Hotel Oleana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Kjære Vivian P W,

Takk for din tilbakemelding - alltid hyggelig å lese om fornøyde gjester.

Frokosten er ikke så stor men har høy kvalitet på utvalgt, det er viktig for oss, og det ser ut som du også er enig i det.

Ønsker deg en fin jul og et godt nytt år når den tiden kommer.

Vh
Carsten & Team Oleana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Budde ei natt på Oleana og har berre gode ting å sei om hotellet! Kjempesentralt, hyggelig og tilgjengelig betjening, lun atmosfære i heile hotellet. God kvalitet på rommet, særlig badet virka heilt nytt og skinande reint! Hadde rom mot bakgården og fikk sove heile natta i ro med åpent vindu. God hotellfrukost og igjen samme gode stemning i restauranten/frukostrom. Fikk mykje meir for pengane her enn eg har fått på andre og dyrare hotell i sentrum. Kjem tilbake!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Curiosity267744
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carsten J, General Manager på Hotel Oleana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Kjære Curiosity267744

Tusen takk for din tilbakemelding - det var hyggelig å lese i denne førjulstiden.
Veldig fint å se at du likte både rommet og frokosten.

Hjertelig velkommen tilbake.

Ha en forstatt fin dag og god jul og godt nyttår når den tiden kommer!

Vh
Carsten og Team Oleana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Hadde et veldig bra opphold. Var litt merkelig å tråkke rett inn i en restaurant, men ble veldig godt mottatt og losjet til heis som førte meg til hotellrommet. Det var et romslig og spennende rom jeg fikk. Renholdet var solid under hele oppholdet.

Romtips: King bed var verdt det, fantastisk soveopplevelse.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, ossi2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carsten J, General Manager på Hotel Oleana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei Oscar S,

Takk for din tilbakemelding. Vi liker jo å vise frem alle aspekter med hotellet også restauranten vår, selvom det kanskje er litt merkelig. Men heldigvis fikk vi deg opp på rommet og du hadde et hyggelig ophold! Jeg håper du fikk tid til å prøve maten i restauranten vår også.

Ha en fortsatt fin dag og en gos helg når den tiden kommer

Vh
Carsten & Team Oleana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser