Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sidsel og Torbjørn
Anmeldelse av Hotel Oleana
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 466
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 466
0.6 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 3 050
kr 2 675
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 3 050
0.6 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 350
kr 2 096
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 095
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 095
0.6 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
kr 1 678
  • Tripadvisor
    kr 1 672
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.7 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 649
kr 1 446
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.6 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 540
kr 1 350
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 540
11.2 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 5 957
  • Vio.com
0.3 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 662
  • Priceline
0.4 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Radissonhotels.com
    kr 3 335
  • Algotels
0.6 km fra Hotel Oleana
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (1 045)
Filtrer anmeldelser
1 045 resultater
Vurdering fra reisende
605
297
93
30
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
605
297
93
30
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 045 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fint lite hotell med super beliggenhet midt i Bergen.

I disse tider da bransjen jobber beinhardt med smittevern er det skuffende å se at Oleana ikke holder forventet standard.

Til frokost fikk vi tildelt tidspunkt for når vi skulle spise, men det var evig kaos på dette tidspunktet. Lang kø fra heisen og forbi resepsjonen for å vente på et ledig bord. Når man først fikk bord måtte man gå sikksakk mellom nevnte kø for å stå i ny kø for buffé/ kaffe og brød. Når man har plukket det man skal ha må man gå i mellom de andre som står i kø for å komme tilbake til bordet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Smiling_Tourist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Lite rom, kun en sitteplass, gode senger og gode lave puter. Det var rolig på natten men litt lytt ut i gangen.
Fikk tildelt tid for frokost, men dette var for dårlig organisert. Lite korona vennlig da det var tett kø og bord ble sent ryddet. Vi måtte stå og vente på ledige bord. Manglet mye ved buffe som gjorde køene enda lengre.
Betjening var hyggelige og smilende.
Vil ellers nevne at såper og sjampo som choice hotell bruker, burde ha en nøytral lukt som alle kan bruke , det lukter helt forferdelig stram sitruslukt av alle såper på deres hoteller!
Hotellet ligger sentralt til og kort vei til det meste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Elinber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi tilbragte 3 netter i en juniorsuite på hotellet. Vi opplevde både resepsjonistene og renholderne som veldig hyggelige. Vi kom tidlig før innsjekk, men de hadde mulighet til å sjekke oss inn tidlig. Det hadde vi ikke forventet.

Rommet var rent og hadde det vi trengte. Det var stille og rolig om natta og sengene var gode. Noe lytt ut til gangen, men det ble ikke et problem. Toalettet er veldig lytt, så ørepropper eller musikk anbefales om man er på partur. ;)

Frokosten var også god. Ikke ekstremt stort utvalg, men passende utvalg slik at alle fant noe de likte. Kvaliteten på maten var også god.

Det haddevært fint om det var mulig å kjøpe litt kaffemat, f.eks. vafler og lignende om formiddagen og ettermiddagen på hotellet, men hotellet ligger i nærheten av mange flotte kafeer og spisesteder, så det løste seg.

Alt i alt er vi svært fornøyde og kunne valgt dette stedet igjen. Rimelig var det også.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SunnivaS4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Moderne rom, sentral beliggenhet og vennlig personale. Anbefales. Vi hadde junior suite og var veldig fornøyde.
Har du med bil til Bergen så et dette hotellet helt perfekt. Parker i Klostergarasjen, velg utgang Torgalmenningen og du har få meter å gå til hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, KariogPer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Rett og slett veldig bra boutique hotell i Bergen sentrum. 50m fra Torgalmenningen. Stille og rolig. Restaurant og uteservering. Deilig frokost. Anbefales på det varmeste. Parkering i klostergarasjen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, bakslottet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser