Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 164
Travelocity
Booking.comUSD 189
Orbitz.com
Hotels.comUSD 164
Priceline
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (945)
Filtrer anmeldelser
945 resultater
Vurdering fra reisende
536
282
85
24
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
536
282
85
24
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 945 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Beliggenheten er optimal, gåavstand til det meste. Frokosten var god, og rommene var fine. Servicen fra enkelte av de ansatte har potensialet til å forbedres, og Air condition hadde gjort susen på varme dager. Utenom dette sitter vi igjen med en god opplevelse etter 5 netter på Hotel Oleana.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MiaSki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi er to vennepar som bodde på Oleana i august. Hyggelige resepsjonister tok godt i mot oss. Rommene har en annerledes design enn «vanlige» hotellrom. Spennende farger på møbler og ikke minst på flisene på badet. Rommet vårt var litt lite. Vi fikk ryddet rommet og fikk nye håndklær selv under Covid-19, kanskje fordi vi bodde der i flere dager. God frokost.
Det var litt bråk fra festfolk på gatenivå, men det må man regne med når man bor midt i Bergen by. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hotel Oleana er veldig flott. Spennende stil på interiøret, jeg personlig elsket det. Rommet mitt var romslig og fint med pen utsikt. De ansatte var svært hyggelige og imøtekommende. Frokosten var god og variert. Beliggenheten er perfekt, kort avstand til det aller meste. Jeg kommer veldig gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, witchofthewilds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Koselig og intimt hotell. Veldig hyggelig og imøtekommende personale. Frokosten var også kjempegod. Hotellet ligger sentralt i Bergen med gode parkeringsmuligheter i Klostergarasjen. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SidselogTorbjorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fint lite hotell med super beliggenhet midt i Bergen.

I disse tider da bransjen jobber beinhardt med smittevern er det skuffende å se at Oleana ikke holder forventet standard.

Til frokost fikk vi tildelt tidspunkt for når vi skulle spise, men det var evig kaos på dette tidspunktet. Lang kø fra heisen og forbi resepsjonen for å vente på et ledig bord. Når man først fikk bord måtte man gå sikksakk mellom nevnte kø for å stå i ny kø for buffé/ kaffe og brød. Når man har plukket det man skal ha må man gå i mellom de andre som står i kø for å komme tilbake til bordet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Smiling_Tourist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser