Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 189
PricelineUSD 189
Hotels.comUSD 164
eDreamsUSD 189
CheapTicketsUSD 164
FindHotelUSD 164
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (945)
Filtrer anmeldelser
945 resultater
Vurdering fra reisende
536
282
85
24
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
536
282
85
24
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 945 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Har besøkt mange forskjellige hotell og Oleana kan eg virkelig gå god for. Anbefales på det varmeste, kanskje spesiellt for par eller vennetur.

Det er eit stilig men fremdeles koselig hotell midt i hjertet av Bergen. Heilt unlike rom med fantastiske senger og lite støy fra byen. So er det veldig god frokost! Og ikkje minst vil eg rose personalet for servicen me har fått.

Kommer tilbake kver bergenstur.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anita K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Meget god service og flotte, store rom. En fantastisk frokost med stort utvalg av kalde og varme retter. Sentralt plassert i Bergen nær båt,bybanen og butikker. Her føler du deg velkommen og oppholdet frister til gjentakelse.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Beliggenheten er optimal, gåavstand til det meste. Frokosten var god, og rommene var fine. Servicen fra enkelte av de ansatte har potensialet til å forbedres, og Air condition hadde gjort susen på varme dager. Utenom dette sitter vi igjen med en god opplevelse etter 5 netter på Hotel Oleana.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MiaSki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi er to vennepar som bodde på Oleana i august. Hyggelige resepsjonister tok godt i mot oss. Rommene har en annerledes design enn «vanlige» hotellrom. Spennende farger på møbler og ikke minst på flisene på badet. Rommet vårt var litt lite. Vi fikk ryddet rommet og fikk nye håndklær selv under Covid-19, kanskje fordi vi bodde der i flere dager. God frokost.
Det var litt bråk fra festfolk på gatenivå, men det må man regne med når man bor midt i Bergen by. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hotel Oleana er veldig flott. Spennende stil på interiøret, jeg personlig elsket det. Rommet mitt var romslig og fint med pen utsikt. De ansatte var svært hyggelige og imøtekommende. Frokosten var god og variert. Beliggenheten er perfekt, kort avstand til det aller meste. Jeg kommer veldig gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, witchofthewilds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser