JamesBoll
Bærum, Norge
Anmeldelse av Hotel Oleana
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. okt. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2023
Romtips: Parkeringshus under nabobygget.
0.3 km fra Hotel Oleana
Exterior
1.6 km fra Hotel Oleana
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 17. oktober 2023 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet en langhelg. Var andre gang vi bodde der, og hotellet skuffet ikke denne gangen heller. Stilig og rent rom med god seng og puter, og til og med skikkelig hårføner. Stille og rolig. Resepsjonsområdet med restaurant/ bar, er et lekkert og meget hyggelig sted å være. Nydelig frokost og god servering/ drinker. Og ikke minst utrolig hyggelige ansatte som åpenbart må være glade i jobben sin - oppmerksomme og på pletten hele tiden. Topp service!

Romtips: Kort vei fra Klostergarasjen parkering - utgang Torgalmenningen.
Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Pusen12
Anmeldt 2. september 2023

Vi hadde en veldig flott opplevelse på Hotel Oleana når vi var på forretningsreise i august 2023. Hotellet ligger svært sentralt til. Det er høy standard og det er et annerledes hotell. De ansatte er åpenbart glad i jobben sin og yter god service.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, palrestad
Anmeldt 24. juli 2023 via mobile enheter

Oleana leverer alltid! Fin atmosfære, nydelig frokost og hyggelig betjening. Beliggenheten er helt super, spesielt heldig er det at nærmeste nabo er Smakeriet- som virkelig kan anbefales til lunsj. Alltid like fornøyd med en natt eller to her

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, ellenkrfo
Anmeldt 18. april 2023 via mobile enheter

Vi bodde på rom 411 i 4 netter med et bittelite vindu i hjørnet av rommet mot en stusselig bakgård, hadde heller spurt om et rom med utsikt mot gaten. Vi slet en del med å finne ut av hvordan taklysene fungerte, fordi da vi slo av et ville et annet skru seg på. Andre familiemedlemmer som også sov på hotellet hadde det samme problemet.

Beliggenheten er fantastisk, med gåavstand til alt vi trengte. Tilbudet i frokostbuffeten var begrenset, men vi likte det som var der veldig godt. Bartenderen var svært imøtekommende og resepsjonen var helt grei, som forventet og ikke noe «over the top» opplevelse.

Et ganske stor minus for oss var at hver gang vi oppholdt oss i rommet fikk vi begge veldig vondt i halsen og opplevde en del støv i hele rommet, inkludert badet. Vannglasset på siden av sengen ville vært dekket av et lag støv da vi våknet. Vi prøvde å lufte så mye som mulig med den bittelille åpningen, men støyet ute rundt kl 9-10 om morgenen gjorde det umulig å sove videre, selv i helgen.
Glassene var ganske støvete og en av dagene hadde vi kommet tilbake til rommet og skulle drikke vin fant vi et knust vinglass som hadde blitt puttet tilbake, heldigvis ringte vi resepsjonen som var raske til å hjelpe.

Alt i alt, en litt under gjennomsnittlig opplevelse hvor støv var den største faktoren for oss, ettersom det var en såpass stor plage som vi ikke har opplevd andre steder. Hvis ikke det er et problem for deg så er dette et greit hotell.

Romtips: - Hold inne dimmeren for å skru av alle lys - Rommet vårt hadde ikke dør til badet - Unngå hvis du er sensitiv mot støv - Utsikt mot gata
Dato for oppholdet: april 2023
1  Takk, VaneNord
Anmeldt 20. mars 2023

Vi var en gjeng på ca 10 personer, som bodde på hotellet i 2 dagar, i forbindelse med ein begravelse. Har aldri opplevd betre service enn det var på dette hotellet! -Heilt eksepsjonelt! Alle i personalet var veldig hyggelege, smilande og hjelpsame. Dei reservete den eine delen av frukostsalen til oss, slik at vi fekk sitta samla. Det var innkludert nydeleg frukost og kvelds i opphaldet. Hotellet ligg midt i sentum. Romma og hotellet var fine, reine og utan støy. Kjem heilt klart tilbake!

Romtips: Veldig sentralt
Dato for oppholdet: mars 2023