Hei! Jeg har vært kunde hos Fridays i mangen år, og har alltid elsket det! Storfavoritten er Jack daniels ribs, normalt følger denne med god service.
Men opplevelsen til meg og kjæresten i dag var rett og slett lavmål.
For og begynne fra starten:
Vi kom inn døren, ventet fint på hovmester til og delegere bord. Så kom han mot oss, virket irritert, sa ingenting. Så sier vi «bord til 2», han svarer kjapt «greit men dere må være ute igjen før 20:00». Dette sier han som om vi har gjort han noe, og han har grunn til og være sure på oss!
Vi kom forresten 19:00, som i følge all info om åpningstider burde gi oss mye tid til forrett, hovedrett, dessert og drikke!
Vi satt oss ned for og se på menyen, fikk kjapt drikke, gjengen på Fridays kom fint bort hele 3 ganger på 2 minutter for og spørre om vi hadde bestemt oss. Til slutt bare bestillte vi noe.
Vi ble nesten forbauset når forretten kom bare 5min senere, og enda mer forbauset når hele måltid var klart 5 min etter dette.
Maten var ok, slengt på fatet i hastverk, friesene lå og svømte i Jack Daniels glaze. ikke i nærheten av normal Fridays standar.
Hver eneste gang en av de ansatte kom bort til bordet følte vi oss presset til og gå, klokken 19:30... Vi klagde ikke til de der og da siden vi følte at de var lite interessert i hva noen av oss synes.
Slenger med en samtale vi overhørte fra nabobordet: (de ble presset til og kjøpe dessert med en gang etter måltidet siden alle måtte ut før 20:00) desserten kom 1 min etter bestilling.
Samtalen etter gikk slik: Servitrise: «Smakte desserten?»
Eldre par: «Nei, det var ikke så godt»
Servitrise: « jaja, sånn er det bare av og til. Så lenge maten er spiselig er det vell greit?»
Det eldre parret spurte om hvorfor Fridays skulle stenge så tidlig, svaret var at de ansatte skulle ha fest i lokalet...
Vi fant ingen info om dette noen steder, på nettet står det at restauranten stenger 01:30.
Jeg jobber selv som leder i service, og må nesten si at dette er fullstendig latterlig!
Med en slik holdning på de ansatte i kveld, passer de ikke inn i service yrket.
I kveld mistet dere 2 trofaste kunder.