Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og kjempegod service”
Anmeldelse av T.G.I. Fridays

T.G.I. Fridays
Vurdert som nr. 106 av 452 Restauranter i Bergen
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: T.G.I. Friday’s er en uformell og hyggelig amerikansk diner sentralt plasser på Ole Bulls Plass i samme bygg som Hotell Norge. Friday’s er et naturlig møtepunkt for enhver anledning og her kan man blant annet ha lunsjmøter, nyte en bedre middag med familie og gode venner samt feire festlige anledninger. Friday’s har en variert og fristende meny med et bredt utvalg retter fra burgere, steker og spare-ribs til pasta, sandwicher og salater. Her er det noe for enhver smak, og som seg hør og bør på en amerikansk diner får du store porsjoner. Egen lunsjmeny frem til klokken 15.00 på hverdager, stort utvalg desserter og en variert barnemeny med oppgaver og premier. Etter middagen er det mulig å fortsette kvelden i vår velkjente cocktailbar hvor det alltid er høy stemning. Bartenderne på Friday’s er kjent for sitt glade humør og sine gode drinker, og serverer blant annet sine berømte Strawberry Daiquiri og Long Island Iced Tea. Velkommen!
Anmeldt 21. juli 2020

Tgi FRIDAYS BERGEN
CHICKEN TENDER OG KJEMPESTORE HAMBURGERE
JORDBÆR Diqari og jordbær smothi
Brownie med is og nøtter
Alt var snadder!!
Særdeles hyggelige og serviceinnstilt personale som tok svært godt vare på store og små
Tuden takk
Vil gjerne ha kjeden til Stavanger og..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annelillw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (517)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 517 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

7 personer av oss ifra 10 til 44 år spiste på denne hyggelige restauranten. Maten var store som små veldig fornøyd med. Betjeningen snakket engelsk, men dette gjorde ingen ting da de var meget hyggelige og alltid et glimt i øye. Stor pluss og et sted jeg virkelig ønsker å anbefale til alle.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Henning_paulseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok, slitsomt med dårlig akustikk i lokalet. Maten var noe tam i smaken, i forhold til det vi er vant til hos TGI.
Tok tid å få kontakt med servitører for påfyll av drikke. Bordet ble ikke ryddet før dessert kom.
Positivt med bra barnemeny til ok pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 78jmm78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020

alltid samme sted
Hvis du vil spise godt, ikke gå dit, men se etter en annen restaurant.
fryktelig hamburger.
venter på å spise høyt.
vi vil ikke gå tilbake

Dato for besøk: juni 2020
Takk, viking5959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2020

Vi ventet mens de rundt oss, som kom inn etter oss, fikk sin bestilte mat. Måtte gå og minne dem på oss. Når maten kom var den ikke spesielt god. Barna som er veldig glad i burger, lot halve ligge igjen. For mye ettersmak av brent grillolje. Maten kom ikke samtidig til alle. Drøy pris for det vi fikk.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Kurt H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på T.G.I. Fridays, så også på

 

Har du vært i T.G.I. Fridays? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din