Vi var på TGI en torsdagskveld - ikke spesielt mye folk i lokalet.
Forhåndsbestilt bord - fikk tildelt bord rett ved inngangen - iskaldt.
Flyttet oss, så det gikk greit.
TGI reklamerte med at de hadde åpent med vanlige åpningstider gjennom hele julen, det burde de ikke hatt. En pause er det dette stedet trenger nå.
Vi bestiller - det gikk helt greit. Etter ti minutter kommer servitøren og proklamerer at de var tom for biff…. Kjøkkenet har tydeligvis dårlig logistikkontroll.
Forrettene - «For the whole table» - et utvalg av de beste forrettene lokket menyen med. Vel. De var helt ok.
Så kom burgerne - bestilt uten løk og sylteagurk - kom da, selvfølgelig MED sylteagurk. Dvs, de kom med pickles - og det er jo noe helt annet….
Ja, kom burgerne? Tre av fire - den fjerde dukket opp etter at man hadde etterlyst den. Det er fort gjort å glemme, synges det, åpenbart.
Min kollega lurte på om ikke en del av konseptet restaurant innebar at man skulle få maten sånn noenlunde samtidig, spesielt siden lokalet nå var nesten tomt for folk.
De var flinke, det skal de ha, når desserten til tre av fire kom samtidig, så lot de i det minste ikke mannen som hadde ventet på middagen vente. Det gikk denne gangen 15 minutter før den siste desserten dukket opp - tar jo litt tid å bake en Brownie….
Hamburgeren var grei den, fullt på høyde med det Shell (som jo reklamerer med å være en Hamburgerstasjon) klarer å levere til en brøkdel av prisen.
Det finnes et hav av alternativer i Bergen. Jeg valgte TGI fordi det har vært et sted med en uformell atmosfære og grei mat. I kveld hadde McDonalds slått dem på både atmosfære og «mat».
Ta dere en pause nå, TGI, spør dere selv om det er dette dere skal drive med. Personlig håper jeg på at svaret blir et rungende «JA» og at dere jobber for å få stedet noenlunde tilbake på sporet. Men da må det innsats og vilje til.
Servitøren vår gjorde en grei jobb, men det var ikke så mye entusiasme lengre, gi personalet en dag eller to fri i romjulen, for her trengs det ferie.