“Første og siste besøk”

T.G.I. Fridays
Vurdert som nr. 137 av 611 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: T.G.I. Friday’s er en uformell og hyggelig amerikansk diner sentralt plasser på Ole Bulls Plass i samme bygg som Hotell Norge. Friday’s er et naturlig møtepunkt for enhver anledning og her kan man blant annet ha lunsjmøter, nyte en bedre middag med familie og gode venner samt feire festlige anledninger. Friday’s har en variert og fristende meny med et bredt utvalg retter fra burgere, steker og spare-ribs til pasta, sandwicher og salater. Her er det noe for enhver smak, og som seg hør og bør på en amerikansk diner får du store porsjoner. Egen lunsjmeny frem til klokken 15.00 på hverdager, stort utvalg desserter og en variert barnemeny med oppgaver og premier. Etter middagen er det mulig å fortsette kvelden i vår velkjente cocktailbar hvor det alltid er høy stemning. Bartenderne på Friday’s er kjent for sitt glade humør og sine gode drinker, og serverer blant annet sine berømte Strawberry Daiquiri og Long Island Iced Tea. Velkommen!
Anmeldt 7. april 2024

Dårlig logistikk i resturant. Vi hadde 5 forskjellige servitører til samme bord.
Bestilte kylling som måtte sendes tilbake da den var dynket i saltlake. Det var en svært vond smak, men vi fikk ny uten kryddring.

OBS. En god del bananfluer i restauranten som dukker frem når maten står på bordet.

God service fra resturantsjefen.

Dato for besøk: april 2024
    • Atmosfære
Takk, karinai409

Anmeldt 13. juni 2023

Vi var tre venner som var ute og spiste middag på en mandagskveld. Det var god plass i lokalet og vi fikk et flott bord med utsikt mot gaten. Maten stod absolutt til forventningene. Alle fikk maten til samme tid og den var smakfull og god. Alle bestilte desserter, disse var også gode men hadde en litt vel stiv pris.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Christine N
Anmeldt 30. april 2023 via mobile enheter

Elsker denne retten men noen av kyllingbitene var meget hard,så gikk ikke ann og spise. Bestiller alltid dette når jeg er på Fridays :)

Dato for besøk: april 2023
Takk, anni812018
Anmeldt 17. februar 2023 via mobile enheter

Vi var på bytur på valentinsdagen, vi bestemte oss for en sein lunsj hos Fridays
etter gammelt.
Hadde egentlig bestemt oss for kun småretter på deling, men valgte å ta en fajitas også på deling.
Smårettene innfridde som de pleide.
Fajitas derimot så ikke bra ut på tallerken og smakte verre. Masse ris og bleke ihjel kokte grønnsaker. Merkelig smak av en grønn saus på biffkjøttet ellers helt smakløst.
Klaget på retten etter måltid da servitør spurte om alt var greit, lurte nok på hvorfor nesten hele fajitas stod igjen.
Hun forsøkte å ordne opp, og beklaget dette. Spanderte dessert på oss. 👍🏼
Fridays skjerper dere fajitas er helt usmakelig slik den smaker og blir presentert nå.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, OnAir449983
Anmeldt 30. desember 2022

Vi var på TGI en torsdagskveld - ikke spesielt mye folk i lokalet.
Forhåndsbestilt bord - fikk tildelt bord rett ved inngangen - iskaldt.
Flyttet oss, så det gikk greit.
TGI reklamerte med at de hadde åpent med vanlige åpningstider gjennom hele julen, det burde de ikke hatt. En pause er det dette stedet trenger nå.
Vi bestiller - det gikk helt greit. Etter ti minutter kommer servitøren og proklamerer at de var tom for biff…. Kjøkkenet har tydeligvis dårlig logistikkontroll.
Forrettene - «For the whole table» - et utvalg av de beste forrettene lokket menyen med. Vel. De var helt ok.
Så kom burgerne - bestilt uten løk og sylteagurk - kom da, selvfølgelig MED sylteagurk. Dvs, de kom med pickles - og det er jo noe helt annet….
Ja, kom burgerne? Tre av fire - den fjerde dukket opp etter at man hadde etterlyst den. Det er fort gjort å glemme, synges det, åpenbart.
Min kollega lurte på om ikke en del av konseptet restaurant innebar at man skulle få maten sånn noenlunde samtidig, spesielt siden lokalet nå var nesten tomt for folk.
De var flinke, det skal de ha, når desserten til tre av fire kom samtidig, så lot de i det minste ikke mannen som hadde ventet på middagen vente. Det gikk denne gangen 15 minutter før den siste desserten dukket opp - tar jo litt tid å bake en Brownie….
Hamburgeren var grei den, fullt på høyde med det Shell (som jo reklamerer med å være en Hamburgerstasjon) klarer å levere til en brøkdel av prisen.
Det finnes et hav av alternativer i Bergen. Jeg valgte TGI fordi det har vært et sted med en uformell atmosfære og grei mat. I kveld hadde McDonalds slått dem på både atmosfære og «mat».
Ta dere en pause nå, TGI, spør dere selv om det er dette dere skal drive med. Personlig håper jeg på at svaret blir et rungende «JA» og at dere jobber for å få stedet noenlunde tilbake på sporet. Men da må det innsats og vilje til.
Servitøren vår gjorde en grei jobb, men det var ikke så mye entusiasme lengre, gi personalet en dag eller to fri i romjulen, for her trengs det ferie.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Svein1969

Reisende som så på T.G.I. Fridays, så også på

Har du vært i T.G.I. Fridays? Del dine erfaringer!