“1 times ventetid på pizza”

Peppes Pizza Ole Bulls plass
Vurdert som nr. 109 av 592 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 1 433 - kr 2 778
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Pizzaen er sikkert god, men å vente en time på maten går bare ikke. Koselig lokale og hyggelige ansatte, men totalt uakseptabell ventetid.

Takk, Vacation20357757774
Vegard B, Daglig leder på Peppes Pizza Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Hei. Takk for tilbakemelding. Vi beklager så mye at ventetiden ble for lang under deres besøk. Vi gjør alt vi kan for å holde den nede.

Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Får ikke bedre Chicago pizza en på Peppes Ole Bull. Servicen er og noen av den beste i hele Bergen. Beste Peppesen jeg har spist på.

Takk, tjommiP
Vegard B, Daglig leder på Peppes Pizza Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Pizza, hvitløksbrød og salat med dressing.
Rett og slett kjempegodt. Tpooet med en nydelig servitør som var så hyggelig.
Lett å komme igjen.

Takk, johngG796NS

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 18. august 2018

Pizza på Peppes smaker alltid bra og det gjorde det her også. Stedet har hyggelige ansatte som gir god personlig service.

Takk, ChristianHellevang
Vegard B, Daglig leder på Peppes Pizza Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi kan si endel om Peppes Pizza men her var betjeningen utrolig hyggelig. Maten er som andre steder, god og sikker.

Utrolig bra service👍

Kommer gjerne igjen

Takk, janfrodeh2016
Vegard B, General Manager på Peppes Pizza Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger!

Reisende som så på Peppes Pizza Ole Bulls plass, så også på

Har du vært i Peppes Pizza Ole Bulls plass? Del dine erfaringer!