“Vennemiddag ”

God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Koselig sted og hyggelig betjening ! Maten smakte fortreffelig 😊 Gode rutiner i forhold til koronatiltak !

Dato for besøk: september 2020
Takk, hertzeid

Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Pga korona måtte vi tenkte alternativt når vi måtte utsette bryllupsfesten vår. Valget falt på Egon to dager før vielsen, og vi angrer ikke. Var innom restauranten dagen før og dagligleder viste meg hvor vi skulle få være. Helt innerst i lokale satt vi i mange timer uforstyrret av andre gjester. I følge på 19 satt vi med god avstand til hverandre, uten at det gikk ut over stemningen. Drikke, mat, kaffe og dessert kom fortløpende etter hvert som gjestene bestilte. Ingen måtte vente lenge på noe. Maten var innertier og smakte nydelig. Alle gjestene i aldersgruppen 2-82 år koste seg veldig. Vi fikk til og med danset bryllupsvalsen før vi gikk hjem. Selvom bryllupsdagen ikke ble helt som planlagt, ble den ganske så vellykket likevel, med god hjelp fra Egon Kjøttbasaren. Tusen hjertelig takk for oss, vi kommer garantert tilbake. Hilsen brudeparet

Dato for besøk: september 2020
Takk, charlottew974
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bra service, rask servering og helt grei mat. Pluss for bra pizza buffet for ungene. Synd at ikke alle bordene ute er under parasoll, da dette tross alt er i Bergen :)

2  Takk, Nils Erik J
Anmeldt 19. juli 2020

Første helgen i juli var vi noen timer på Egon, over 3 dager. Nydelig mat, meget behagelig atmosfære men toppen var strålende hyggelige servitører. Dere fikk oss til å føle oss veldig velkommen. Tusen hjertelig takk for oss. Vi kommer tilbake!
Gro og Odd, Sandefjord

Takk, grot254
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Som vanlig vet du hva du får på Egon, og det er vell der de møster litt av sjarmen. Nydelig burger (chrispi chicken burger) og masse godt øl. Bra servise og hyggelige ansatte.

Takk, 852eirikv

Reisende som så på Egon Kjøttbasaren, så også på

Har du vært i Egon Kjøttbasaren? Del dine erfaringer!