“Dårlig sevice”

God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 1. juli 2022

Utrolig dårlig service da personalet responderte frekt og var lite hjelpsomme. Fikk også samme feil 2 ganger og friesene var svidd.

Takk, 633enb

Anmeldt 2. oktober 2021

Vi reserverte bord noen dager i forveien, med forbehold om at vi muligens ble litt sen. Dette var rett før den verste rushtiden, så når vi innser at vi blir veldig sein så er vi redd for at reservasjonen vår blir tildelt noen andre. Vi står i køen og tripper, nervøs for at reservasjonen er gitt til noen andre (som vi har full forståelse for ettersom det nærmet seg 40 minutter sein). Heldigvis så blir vi møtt av en smørblid Henrik som fikset biffen! Vi fikk bord attmed kjøkkenet, som overhode ikke var negativt, heller motsatt. Fikk sitte i "fred" og lyden fra kjøkkenet var minimal. Maten var utsøkt, den får de beste skussmål! Det samme gjør Henrik :-) tusen hjertelig takk for nydelig mat og service i verdensklassen! :-)

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, jeanetterosenlundh
Anmeldt 23. september 2021 via mobile enheter

Spiste på kjøttbasaren denne gangen også👍

Alltid kos og god mat på Egon, og alltid hyggelig betjening på Kjøttbasaren!!

Gode smittevernstiltak, ikke overfyllt restaurant, og en nydelig burger.

Vi kommer igjen hit som alltid. Blir alltid godt tatt i mot på kjøttbasaren, beste Egon i Bergen !!! Fortsett sånn👍👌

Dato for besøk: september 2021
Takk, FruSolskinn
Anmeldt 23. august 2021

Egon ved Bryggen i Bergen er en voldelig populær plass, flott beliggenhet. Og en fantastisk betjening. Hovmesteren var et funn. Vennlig blid, men streng i forhold til koronareglene. Og megetarbeidssom. En opplevelse å se på for en som har vært i yrket.
Maten var helt på topp. Rikelig, godt tilberedt og varmt.
- Oslo kom og lær hva Egon kan være!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Jon R
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

På tross av besøk på en flott sommerdag med sol i Bergen og corona gikk køen raskt og betjeningen var veldig hyggelig. Kylling BLT sandwichen var smakfull og akkurat slik du bør forvente. Rask levering av både mat og drikke ved bestilling ved bruk av QR-kode. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Morten W

Reisende som så på Egon Kjøttbasaren, så også på

Har du vært i Egon Kjøttbasaren? Del dine erfaringer!