“Zumba ladies night”

Sumo Restaurant Vestre Torggate
Vurdert som nr. 92 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk bra service hele kvelden, vi var 50 damer som skulle ha tre retters menyer, og ALT gikk på skinner. Vi hadde et koselig lokale for oss selv (det var lurt😄) i underetasjen. Alt i alt en utrolig koselig kveld, jeg gleder meg til neste gang, takk!

Takk, X1199ZPanneh

Anmeldt 17. oktober 2018

Sumo har en utmerket meny, og har også laget noen spesialiteter som gjør dette til en spennende sted. Prisene er heller ikke avskrekkende. De fleste ønsket å sitte "ute" i glassbygget, men det er nok et mer behagelig støynivå lengre inn i lokalet.

1  Takk, Tbondo
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng som spiste på Sumo en lørdagskveld. Fine lokaler og hyggelig servitør. Jeg spiste sushi og den var god, men om de 16 bitene var verdt 328 kroner er jeg mer i tvil om. Har spist like god sushi til nær halve prisen andre steder.
Til dessert hadde jeg en husets spesial med 4 ulike desserter, denne var også helt ok. Ostekakekulen var utrolig god, sjokoladefondanten var helt grei (litt mye stekt og litt lite sjokoladesmak), sorbeten var god og panacottaen var dessverre karamellsaus på, den var det ingen av oss som likte, men det er vel smak og behag.

I det store og det hele var maten bra (mangler det lille ekstra), men etter min mening litt overpriset. Fint lokale og hyggelig servitør gjorde det til en fin kveld.

Takk, Solk
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Fikk anbefalt dette stedet og det var absolutt som forventet. Spiste scampisalat med mangosaus som var veldig god. Fikk rask servering og hyggelig betjening 😊anbefales videre til de som vil ha god asiatisk mat.

Takk, Anita1971958
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Helt fin kylling-wok m nudler,frisk og god rett om enn kanskje noe stor porsjon for lunch å være?
Fin service og trivelig servitør,god atmosfære i regnværet...

Takk, einary2015

Reisende som så på Sumo Restaurant Vestre Torggate, så også på

Har du vært i Sumo Restaurant Vestre Torggate? Del dine erfaringer!