Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”

Sumo Restaurant Vestre Torggate
Vurdert som nr. 104 av 473 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Kjøkken: Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Var her på middag før kino og kjørte full pakke med forretter og middag.
Maten var meget smakfull og mye, så vi ble god og mett.
Fikk en god Riesling som passet bra til.
Servicen var også meget bra, så alt i alt en flott kveld ute

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Tor1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (397)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5559 av 397 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Var ute å spiste med en tidligere kollega, og jeg hadde skrytt veldig av sumo sin sushi på forhånd. Heldigvis svarte det nok engang til forventningene. Vi hadde ei hyggelig jente som serverte oss og tok godt vare på oss. God vin og deilig sushi. Slik det skal være. Flotte stilfulle lokaler.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 972stinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2018

Spiste shushi med barnebarna 30. november. Smakte fortreffelig. Ungene elsker sushi. Takk foe en hyggelig stund.

Johnny Stiansen

Dato for besøk: november 2018
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk bra service hele kvelden, vi var 50 damer som skulle ha tre retters menyer, og ALT gikk på skinner. Vi hadde et koselig lokale for oss selv (det var lurt) i underetasjen. Alt i alt en utrolig koselig kveld, jeg gleder meg til neste gang, takk!

Dato for besøk: november 2018
Takk, X1199ZPanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2018

Sumo har en utmerket meny, og har også laget noen spesialiteter som gjør dette til en spennende sted. Prisene er heller ikke avskrekkende. De fleste ønsket å sitte "ute" i glassbygget, men det er nok et mer behagelig støynivå lengre inn i lokalet.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sumo Restaurant Vestre Torggate, så også på

 

Har du vært i Sumo Restaurant Vestre Torggate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.