“Altfor dyrt!”

Sumo Restaurant Vestre Torggate
Vurdert som nr. 94 av 594 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. juni 2019

Maten er god men ikke i forhold av prisene.
Om pris og smak skulle matche, så skulle prisene senke veldig mye.
God service.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, lilleviking

Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Dette er et helt vanlig ok sted og spise shusi. Jeg prøvde Shashimi med jordbær. Det var ikke så godt. Søt soya i kombo med jordbær var litt for mye etter min smak. Men, de hadde alle de vanlige rettene man finner på er slikt sted. Litt for vanlig? Men, igjen jeg er kresen Bra beliggenhet. Mye plastikk blomster.

Dato for besøk: juni 2019
3  Takk, StardustStiggy
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk sushi og utrolig hyggelig betjening! Cathryn gjorde hele opplevelsen ekstraordinær! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Kristin S
Anmeldt 20. mai 2019 via mobile enheter

Alle fikk noe de likte. Særlig falt pokebowl I smak. Sushiene var også gode. Dyrere enn de fleste andre sushistedene. Men også finere interiør. Kelneren ble ikke fornøyd med at vi "kun" rundet opp til nærmeste hundrelapp på vpr del av laget.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, helt1
Anmeldt 16. mai 2019 via mobile enheter

Har vært her mange ganger og de taper seg ikke her .
Stabilt god mat,deilig service og ikke minst så er det nå pusset opp og det er utrolig smakfullt og lekkert ute her .
Vi fikk et deilig bord med åpen flamme i midten og en nydelig servitør (Matthew), som passet veldig godt på vårt 13 manns selskap gjennom hele kvelden .
Topp kveld , topp mat og topp service 👍👍

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Bardouini

Reisende som så på Sumo Restaurant Vestre Torggate, så også på

Har du vært i Sumo Restaurant Vestre Torggate? Del dine erfaringer!