“Supert på alle måter”

Sumo Restaurant Vestre Torggate
Vurdert som nr. 99 av 479 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Flotte lokaler, god service og nydelig mat. Godt merkede allergener og gode alternativ for glutenfritt. Barna koste seg veldig! Oppmerksom servitør som gav meget god service og bl.a viste oss hvordan vi kunne lage spisepinner for barna. Anbefales og vi skal tilbake!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 123Jacob456

Anmeldt 3. august 2020

Vi 4 bestilt 4 forskjellige retter. 3 sushi og en hot pot. Utrolig skuffet. Får bedre mat hvor som helst. Vi har reist mye og spist mange steder. Er ikke kresne, men dette var kjipt. Og veldig kaldt inne.

Takk, T3890DVmonical
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her sammen med tre venninner. Restauranten var ikke full, allikevel var det svært treg service. Jeg bestilte hot pot, den minnet mer om en smakløs kjøttsuppe. Grønnsakene var vasne, kjøttet var tørt og kraften smakte ingenting. En av oss fikk en annen rett enn det hun hadde bestilt. Fint lokale og fine fasiliteter, men mat, smak og pris står ikke i forhold til hverandre. Oppskrytt!

2  Takk, Synøve Marie J
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

God mat, dårlig service. Brukte en time på å servere drikke og mat. Alt for dyrt når service er så dårlig.

Takk, 258yngveb
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, variert meny fra veldig gode sushi kombinasjoner og gode alternativer for de som ikke ønsker sushi meny. God service ved bordet hele kvelden.

Takk, 456kathrineh

Reisende som så på Sumo Restaurant Vestre Torggate, så også på

Har du vært i Sumo Restaurant Vestre Torggate? Del dine erfaringer!