Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært høy støy”
Anmeldelse av Sumo Vestre Torggate

Sumo Vestre Torggate
Vurdert som nr. 105 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Kjøkken: Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Hadde reservert bord i 9 tiden, da vi kom inn i lokalene var det svært høy musikk. Vi fikk et bord i «vinterhagen» og det var helt utholdelig høy musikk og bråk. Satt ned og spiste forrett men vi klarte ikke være der lengere grunnet den høye støyen. Måtte ta med maten som takeaway.
Super god mat, var bare uheldig med plassering og timing. Utrivelig å spise når man må rope til den andre ved siden av.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, malinrsunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (393)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 393 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat, ypperlig service og fine omgivelser. Rimelige priser i forhold til kvalitet.
Hit kommer jeg gjerne igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Knut Eirik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og ypperlig service. Godt utvalg av spennende fusion og Sushi/Maki samt andre retter som passer både store og små.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 707leifd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Hadde en fantastisk opplevelse her en lørdags kveld! Vi hadde et nydelig måltid her med kjempe service fra en meget hyggelig servitør!

Jeg anbefaler denne restauranten!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stineo2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2021 via mobile enheter

Hadde store forventninger ettersom vi var så fornøyd med besøket på Sumo Solli Plass i Oslo i fjor, men ble veldig skuffet. Måtte spørre etter servitør etter en god stund etter vi ble vist til bordet. Ble oversett av servitørene, virker som at de unngikk bordet vi satt på til tross for at det var rett ved siden av stasjonen deres. Dårlig stemning under hele måltidet. Hadde forstått det dersom det var fredag eller lørdag, men dette var på en onsdag.
Kommer definitivt ikke tilbake dit!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, TomVicious
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sumo Vestre Torggate, så også på

 

Har du vært i Sumo Vestre Torggate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.