Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sticky situation!”
Anmeldelse av Sumo Vestre Torggate

Sumo Vestre Torggate
Vurdert som nr. 101 av 468 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Kjøkken: Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Bestilt følgende via Foodora:

Sticky pork og tempura poke.

La oss begynne med sticky pork!

Hvis du skal kalle noe sticky så må det være sticky. Når jeg tenker sticky, så skal det være riktig klissete. Denne retten var på ingen måte sticky. Svinekjøttet var mørt, smaken veldig god, den stekte risen var også overraskende god. Men lever ikke opp til stickyforventningen min dessverre.

Tempura poke var en grei rett.
Scampien var god med en god mayo!
Avokadoen som var i retten var ikke helt moden. Men ferske råvarer trekker opp

Ett godt måltid men ikke til forventningene.

Dato for besøk: september 2021
2  Takk, Tom U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (395)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 395 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

God asiatisk mat tilberedes av 4 kokker som står synlig bak en disk i restauranten.
Hyggelig hardtarbeidene personalet, men litt høy stakato musikk fra høytalere i lokalet.
Kan bli bedre på glutenfrie alternativer og ikke kutte ut deler av retten, men heller erstatte på menyen.
Gode drinker og kaffe!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Magne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Hadde reservert bord i 9 tiden, da vi kom inn i lokalene var det svært høy musikk. Vi fikk et bord i «vinterhagen» og det var helt utholdelig høy musikk og bråk. Satt ned og spiste forrett men vi klarte ikke være der lengere grunnet den høye støyen. Måtte ta med maten som takeaway.
Super god mat, var bare uheldig med plassering og timing. Utrivelig å spise når man må rope til den andre ved siden av.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, malinrsunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat, ypperlig service og fine omgivelser. Rimelige priser i forhold til kvalitet.
Hit kommer jeg gjerne igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Knut Eirik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og ypperlig service. Godt utvalg av spennende fusion og Sushi/Maki samt andre retter som passer både store og små.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 707leifd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sumo Vestre Torggate, så også på

 

Har du vært i Sumo Vestre Torggate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.