“Super god mat! Hyggelig betjening”
Anmeldelse av Pygmalion

Pygmalion
Vurdert som nr. 30 av 609 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Super god mat! Hyggelig betjening og god beliggenhet. Anbefaler vegetar lasagne. Og kylling ciabata.

Takk, windfeldtb

2024 av 565 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2019 via mobile enheter

Alltid en vinner!
Veldig hyggelig lokale og ansatte. Maten er helt suveren! Jeg har ved flere anledninger tatt med besøkende hit, det blir alltid godt tatt imot

Dato for besøk: desember 2019
Takk, juliekK553MW
Anmeldt 1. desember 2019

Kanskje Bergens mest intime spisested for å innta en enkel og variert meny for alle: En fortryllende varm atmosfære når regner høljer ned en grå lørdag ettermiddag.
Alltid trivelig og oppmerksom betjening som serverer ubeskrivelig gode burgere.
Såvel vegetar- som økologisk kjøttburger er særegen.
Mmmmm, bare MÅ innom flere ganger gjennom året.
Eneste som trekker ned er noen få tørr/seige potetbåter og litt lite rødvin i glasset-siden naboene fikk mye mer i sine glass... ok! jeg kjøpte som vanlig min røde økologiske favorittvin som er noen kroner opp :-) Den kan også anbefales!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, godemaa
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Dette var et koselig sted med fin atmosfære og veldig hyggelig service. Vi spiste alle den lokale superburgeren, men jeg angrer litt på at jeg ikke prøvde veggisburgeren. Min viskresne kone fikk prøve tre forskjellige viner uten at betjeningen ble utålmodige. Hvis jeg skal sette fingeren på én ting, må det være at de hadde litt kjedelig ølutvalg. Vi kommer garantert igjen for å prøve ut flere retter.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, ratata
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Veldig koselig beliggenhet, koselig personale, enkel og grei mat, godt utvalg.
God stemning. Inne- og uteservering.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Tonjenl

Reisende som så på Pygmalion, så også på

Har du vært i Pygmalion? Del dine erfaringer!