Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig lite lunch sted”
Anmeldelse av Pygmalion

Pygmalion
Vurdert som nr. 24 av 468 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 18
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 22. september 2021

Vi spiste lunch der i forbindelse med et besøk i Bergen. det ligger hyggelig til et stenkast bra Bryggen, Vi fikk sitte ute da det var deilig sol i Bergen. Servicen var utmerketog maten var både spennende og god.
Litt uheldig at det var en del narkomane i nærheten og to av disse kom stert ruset inn på restauranten og "krøp" mellom bodene.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (530)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 530 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Selv spiste jeg pannekaker med vegetarfyll. God mat og trivelig betjening. Stedet har uteservering.

Dato for besøk: august 2021
Takk, annexs64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Dette var en stor skuffelse. Maten var ikke god: En vegansk wok besto primært av revet kål og chilisaus med kald ris. Til 199 kroner var dette helt håpløst. Kyllingburgeren var kald i midten. Vegansk banankake kom med kremtopp fra boks (altså ikke lenger vegansk) og var seig - hadde åpenbart vært for lenge i mikrobølgeovnen. Pannekake med rørte jordbær og krem (igjen fra boks) kom med noen slappe og sure jordbær. Dessertene ble ikke servert samtidig, kaffen vi hadde bestilt var glemt, og når vi skulle betale var oversikten over hva vi hadde spist borte vekk. Ingen sjekket inn underveis og spurte om vi var fornøyde eller ønsket mer å drikke. Skikkelig kjip opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, TommyGun_44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig sted, men dårlig mat. Vi bestilte vegetarlasagne som ifølge menyen skulle være en smaksbombe. Grå og vassen, smakløs lasagne servert med kjedelig isbergsalat. Anbefales virkelig ikke.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 750Gunhild750
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021

Fint å sitte ute på Nedre Korskirkealmenning på en solrik Bergensdag. Lettvint lunsjmeny med ciabattas, wraps, salater og lette varmretter. Måten er velsmakende og betjeningen er hyggelig.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 403kjerstis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pygmalion, så også på

 

Har du vært i Pygmalion? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.