“Veldig bra”

God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat (og drikke!) og veldig behjelpelige ansatte som kan svare på alt man lurer på! Bestilte noe helt ukjent og det endte opp med et fantastisk måltid. Dessert var også 5/5.

Takk, cacca135

Anmeldt 4. november 2018

Veldig mye forskjellig mat og velge mellom. Vi hadde fire forskjellige retter og alle var utrolig gode, her var det mye smak! God service og en bra stemning på Restauranten også :)

1  Takk, KristianeJenssen
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Denne passet oss perfekt. God mat og flott atmosfære. Forretten var klart best, og drinker som passer maten.

Takk, 674steins
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Har vært på Salsa flere ganger bare på det siste halvåret, en av de desidert beste restaurantene i Bergen by! De er god på kjøtt, men vegetarfajitaen jeg har fått der er den beste jeg har smakt noensinne. De har også nydelige drinker, men favoritten må være frozen margarita eller mojito på mugge. Både atmostfæren, maten og serveringen er ypperlig. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, frirud
Anmeldt 27. september 2018

om du er på utkikk etter en meksikansk mat opplevelse er dette plassen å dra! har vært her flere ganger og er like fornøyd hver gang! maten er helt nydelig! desserten er nydelig og betjeningen er hyggelig,kort ventetiden på maten og stemningsfull lokale! lokalet er en opplevelse i seg selv! føler jeg har kommet til Mexico og glemmer helt at jeg sitter i det regnfylte Bergen! hit kommer jeg flere ganger!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Lisa B

Reisende som så på Cartel's Latin American Kitchen & Bar, så også på

Bergen, Hordaland
Bergen, Hordaland

Har du vært i Cartel's Latin American Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!