Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk! Alle tre”

Cartel's Latin American Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 16 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 43
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk! Alle tre bestillte ulike retter og desserter - alle var strålende fornøyd. Servicen var upåklåklagelig! Atmosfæren var der den skulle være - i latin-amerika! Virkelig verdt et besøk

Dato for besøk: juli 2020
Takk, danieltB9393NH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (361)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 361 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020

Dårlig service, tok over 1 time før vi fikk maten. Spurte aldri om vi skulle ha påfyll med drikke. Maten var helt grei, noen bestilte biff og den var seig og smakløs. Burgerne var helt grei. Eneste positive med opplevelsen var søtpotetfries og drinkene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 1234miaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastiske smaker! Her fant vi et latin-amerikansk smaks eventyr midt i Bergenvi var fem og tre spiste forskjellig fajitas, mens to spiste Diablo biff. Du verden for en herlig opplevelse. Husk å booke bord.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 2anneliv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var et selskap på seks, en valgte torsk, der forsvant fisken i krydderet. Ellers var alle vi andre fornøyd med maten, både burger og indrefilet. Jeg hadde argentinsk indrefilet, anbefales på det sterkeste om man er kjøttelsker. Gode drinker. Veldig travel kveld, men vi følte oss ikke glemt, så service er god. Anbefales om man tåler litt krydder.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, P9516PJfrankh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og kjæresten tok en tur til Bergen, og fant denne fine restauranten/baren. Fantastisk sted med utrolig god atmosfære! Gode drinker og like god mat

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonjeped
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cartel's Latin American Kitchen & Bar, så også på

 
Bergen, Hordaland
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Cartel's Latin American Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din