Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Må besøkes!”

Cartel's Latin American Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 16 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 44
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Store grupper, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

En av de bedre resturangene jeg har vært på noen gang! Nydelig mat og drikke! Veldig hyggelige ansatte! Burde besøkes ha vis man er i Bergen absolutt

Dato for besøk: august 2020
Takk, natasjai2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (362)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 362 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Dette var en virkelig hyggelig opplevelse! Vi var fem stykker som spiste mye forskjellig og alt så fantastisk godt ut. Jeg spiste vulkan-fajita (tror det het det hvertfall) og det anbefales virkelig. Kult sted med god mat og godt utvalg av drinker. Det eneste som trekker ned er at jeg fikk for få lefser og måtte kjøpe flere ved siden av. Jeg fikk tre og endte opp med å bruke 7. Jeg tror ikke det går an å spise opp alt fyllet med tre lefser, men det hadde vært interessant å se noen forsøke. Dette er selvfølgelig ikke nok kritikk for å trekke ned karakteren. Takk for en flott kveld!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, asmundg2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Gjennomført sted, reint, god atmosfære, svært god mat, rause porsjoner, gode og mange drinker og veldig hyggelig personale . Rask og god service til tross for fullt hus! Anbefaler sterkt et besøk!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Stiniwini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha funnet dette stedet, midt i sentrum, og nydt en koselig kveld i litt uvante omgivelser, inspirert av Syd Amerika, befant vi oss jammen her to dager etter også. Jeg er en litt kresen person - og har cøliaki i tillegg.. (Nok av retter å velge i eller de tilrettelegger) Første kvelden klarte jeg å bestille en litt for spicy biff men kunne jo takke meg selv for det, når den het Diablo biff (indrefilet!). Mine to voksne barn var superfornøyde med sin rett, og når kelner (og deleier av Salsa) utpå kvelden kom til bordet med tilbud om mere kaffe OG suketter - som han (eller noen andre) hadde løpt i butikken for å kjøpe fordi jeg etterlyste det, ja da må du bare gi deg over. Makan til service og hyggelig dialog

Kveld nr 2 hadde vi bestilt bord, noe som nok var smart, da dette er et godt besøkt sted. (Ned en trapp og «kjellerlokale») Men denne gang fikk vi plass i glasshuset på gateplan, med polstrede, gode møbler og sydamerikansk musikk. Nok en hyggelig kelner dukket opp og vi bestilte Brasiliansk scampi og fiskegryte. Rosévin til. Makan! til nydelig rett!! Vi spiste til vi nesten stønnet. En av oss bestilte en diger biff og var utrolig fornøyd, akkurat passe stekt var den også - enda han glemte å si hvordan han ønsket den.
Til dessert måtte jeg bare prøve en melkesjokolade rett med mangosorbet og bringebærcoulis... ååååh herlighet så nydelig. Alle måtte få en bit!

Jeg kan ikke annet enn gi dette stedet topp karakter og alle stjernene i boka! ❤️Tusen takk for oss! Vi kommer garantert tilbake, neste gang vi er i Bergen! ☀️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Memarub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk! Alle tre bestillte ulike retter og desserter - alle var strålende fornøyd. Servicen var upåklåklagelig! Atmosfæren var der den skulle være - i latin-amerika! Virkelig verdt et besøk

Dato for besøk: juli 2020
Takk, danieltB9393NH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cartel's Latin American Kitchen & Bar, så også på

 
Bergen, Hordaland
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Cartel's Latin American Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din