Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste mexicanske ever”

Cartel's Latin American Kitchen & Bar
Vurdert som nr. 16 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 44
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Spesielle anledninger, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. august 2020

Her kombineres god mat med god atmosfære. Vi fire var enige om at vi aldri hadde fått slik mexikansk mat noe sted tidligere.

Service er meget bra og de har også avtale med en bar hvor du kan sitte og nyte ne øl elelr vin mens du venter på et ledig bord

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, espen496
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (362)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 362 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Husk å booke bord her!
Det går fort unna med plasser, fullbooket hele tiden!

Vi hadde flaks at vi fikk ledig bord for to på en fredag kveld!

Maten er sterkt anbefalt og ansatte er hyggelige :) veldig fornøyd med valget!

Dato for besøk: august 2020
Takk, pling2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Helt rååå mat! Og servicen var veldig bra! Servitørene var blide og serviceinstilt! Og til og med kokkene bidro til en sykt bra opplevelse her på denne resturanten! Tusen takk for en kveld vi sent vil glemme!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, enielse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

En av de bedre resturangene jeg har vært på noen gang! Nydelig mat og drikke! Veldig hyggelige ansatte! Burde besøkes ha vis man er i Bergen absolutt

Dato for besøk: august 2020
Takk, natasjai2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Dette var en virkelig hyggelig opplevelse! Vi var fem stykker som spiste mye forskjellig og alt så fantastisk godt ut. Jeg spiste vulkan-fajita (tror det het det hvertfall) og det anbefales virkelig. Kult sted med god mat og godt utvalg av drinker. Det eneste som trekker ned er at jeg fikk for få lefser og måtte kjøpe flere ved siden av. Jeg fikk tre og endte opp med å bruke 7. Jeg tror ikke det går an å spise opp alt fyllet med tre lefser, men det hadde vært interessant å se noen forsøke. Dette er selvfølgelig ikke nok kritikk for å trekke ned karakteren. Takk for en flott kveld!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, asmundg2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cartel's Latin American Kitchen & Bar, så også på

 
Bergen, Hordaland
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Cartel's Latin American Kitchen & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din