“Potensiale”

Prisklasse: USD 14 - USD 40
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Storm Kjøkken & Bar er et av Bergens mest populære treffesteder, med en fantastisk beliggenhet i sentrum. God mat og drikke i stemningsfulle lokaler der alt er lagt til rette for hygge, festlig lag og kos. Lunsj med venner, en herlig helaften eller bare en drink og noe å godt å knaske på - alt dette og mer til får du hos oss.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig fin atmosfære midt i byen, men...
Det tok 30 minutter å vente på maten i en halvfull restaurant. Hjortekjøtt var rått! Hadde knapt vært på en stekepanne (uten at kelner spurte hvordan jeg ville ha den). Hjemmelaget hamburger var i beste fall helt ok. Pluss for god stemning.

Takk, StianL501
BirteI5, Salgssjef på Storm Brasserie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018

Hei,
takk for din tilbakemelding. Veldig synd at du ikke var fornøyd med kvaliteten på maten du fikk servert, jeg håper du ga beskjed til servitøren slik at de fikk anledning til å rette opp og gi deg ny rett.
Tusen takk for gode tilbakemeldinger på atmosfære og stemning, det var kjekt å høre. Vi håper du ikke har gitt oss opp, og at du kommer tilbake til oss i 2019!

Ønsker deg et strålende nyttår!

Birte Iversen, salgssjef

Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Spiste på Storm for første gang i dag. Ble tatt imot av en noe brysk servitør, som ikke gjorde at opplevelsen ble bra. Bestillte hamburger, som ble servert på en fjøl i papir. Det var vanskelig å skjære i maten , uten at papiret hang på burgeren. Selve lokalene er flotte, midt i byens lysløypa.

Takk, mallamareno50
BirteI5, Salgssjef på Storm Brasserie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei igjen,

takk for tilbakemelding. Vi serverer deler av menyen vår på egne trefjøler (såkalte planker), da dette er en del av menykonseptet vårt. Vanligvis så fungerer dette veldig bra, men dessverre så har det ikke vært en god opplevelse for deg, og det beklager vi. At min kollega ikke leverer en god serviceopplevelse er ikke noe hyggelig å høre, og dette skal vi selvsagt ta opp direkte på nevnte avdeling. Vi vil så gjerne at folk skal trives hos oss, så når vi ikke lykkes så må vi gå noen ekstra runder på det.

Takk for at du meldte tilbake, vi håper du vil gi oss en ny sjanse i det nye året:)

Riktig god jul!

Anmeldt 6. desember 2018

Med billetter til show med Gisle Børge Styve og Heine Totland gledet vi oss til en god middag på Storm den 5.12. Bord var bestilt og stod klart da vi kom. Men bordet måtte vi finne selv..... Noen av oss bestilte hjortefilet til kr 345.- - dette burde jo være en sikker vinner. Men nei....... Da maten, etter lang ventetid, endelig kom, var kjøttet seigt og ikke mulig å tygge. Den ellers så hyggelige servitøren byttet maten og vi landet i stedet på kyllingsalat. Hvordan denne restauranten kan servere dyr middag av sånn slett kvalitet er en gåte. Her trengs det dyktigere ledelse på kjøkkenet!

Takk, HelgeR47
BirteI5, Salgssjef på Storm Brasserie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei igjen,

takk for tilbakemelding. Veldig leit å høre at dere ikke var fornøyd med kvaliteten på maten i restauranten vår. Vi får mange gode tilbakemeldinger på denne retten, og da er det leit at dere har fått en servering som dessverre ikke svarte til forventningene. Kjøkkensjefen vil selvsagt få tilbakemeldingen din, slik at de kan gå gjennom det på kjøkkenet. Takk for at du tok deg tid til å informere oss! Vi er veldig lei oss for at besøket ikke svarte til forventningene, og håper at vår hyggelige servitørkollega klarte å gjøre sitt beste for dere slik at kvelden likevel ble fin.

Ønsker dere en riktig fin adventstid!

Anmeldt 15. november 2018

Vi booket bord på Storm til den 9. nov og gledet oss til en helaften med god mat og standup på Ole Bull Scene.
Dessverre ble vi skuffet over både servering og service.

Vi fikk servert kald mat og det var bortimot umulig å få kontakt med servitørene etter servering, som heller ikke kom og spurte om maten smakte.
Vi måtte selv ta kontakt og forklare situasjonen.

Etter en tid fikk vi maten tilbake «ferdig» oppvarmet., dog uten bestikk. Heldigvis klarte vi å finne dette selv etter at servitøren igjen var forsvunnet.
Tross for varm mat, var kjøttet seigt og vi spiste ikke opp.

Vi ble tilbudt kaffe på huset, men takket nei da vi ikke følte at dette var noen kompensasjon.

Servitør beklaget situasjonen med at det var fult kjør og diverse hendelser på restauranten. Vi sendte e-post til restauranten i etterkant av besøket, men fikk ingen tilbakemelding eller svar.

Veldig skuffende av Storm, hvor vi tidligere har hatt hyggelige og gode opplevelser.
Blir lenge til neste besøk!

Standupen var imidlertid veldig bra! :-)

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Cecilie B
BirteI5, Salgssjef på Storm Brasserie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei,

takk for tilbakemelding og beklager så mye sent svar! Dette hørtes ikke ut som en hyggelig opplevelse i restauranten vår, og det beklager vi på det sterkeste. Det er heller ikke bra at vi ikke har fanget opp mailen din, det er på ingen måte slik vi ønsker å behandle våre gjester.

På vegne av Storm Brasserie må jeg bare si unnskyld. Heldigvis har dere vært hos oss tidligere så dere vet at vi kan så mye bedre. Enda godt at det ble en god avslutning på besøket hos oss med god standup!

Vi håper dere ikke helt har gitt oss opp og at dere tar sjansen på å komme tilbake ved en senere anledning.

Ønsker dere en fin førjulstid!

Beste hilsen

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Vil først og fremst berømme personalet med god service og tilstedeværelse. Vennlige og hyggelige. Jeg trekker for en dessert som ikke satt som den skulle - og poteter som kom rimelig sent etter at hovedretten var servert. Litt å gå på her altså.

Dato for besøk: november 2018
Takk, josteing455

Hei igjen,

Takk for anmeldelse og beklager noe sent svar! Veldig kjekt at du er fornøyd med besøket i restauranten vår og at mine kolleger tok godt vare på deg. Vi skal jobbe med tempoet på potetene:)

Ha en flott førjulstid og velkommen tilbake!

Beste hilsen
Ole Bull Huset

Reisende som så på Storm Brasserie, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i Storm Brasserie? Del dine erfaringer!