Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig restaurant og bar. ”
Anmeldelse av Storm Brasserie

Storm Brasserie
Vurdert som nr. 111 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 15 - USD 43
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Storm Kjøkken & Bar er et av Bergens mest populære treffesteder, med en fantastisk beliggenhet i sentrum. God mat og drikke i stemningsfulle lokaler der alt er lagt til rette for hygge, festlig lag og kos. Lunsj med venner, en herlig helaften eller bare en drink og noe å godt å knaske på - alt dette og mer til får du hos oss.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Kjekk restaurant som ligger sentralt i Bergen sentrum. Grei og variabel meny, og god mat. Fine lokaler og hyggelig bar i andre etasje. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (180)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 180 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig restaurant i Bergen sentrum. God mat, god vin og hyggelig betjening. Et bra konsept som kan besøkes flere ganger. Hyggelig bar og terrasse i andre etasje.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Skikkelig god salat med mango og kylling til en fin pris. Is til dessert, den var også bra. Litt hektisk, noe som gikk ut over servicen, men totalt sett en bra opplevelse. Kommer til å gå her flere ganger

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 873ingridf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2019 via mobile enheter

Ut med venninner, kolleger eller familie til lunsj, middag eller en pust i bakken - Storm er et spisested det alltid passer med en kyllingsalat. Mye kylling og masse smak av ingefær, mango og karriaioli. DIGG rett og slett!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Trine G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Blir alltid vellykket å spise her. Maten er meget god, og ser delikat ut. Nyydelig ostekake, og salat med kylling og Mango. Har vært å spist her mange ganger, og har alltid blitt møtt med hyggelige ansatte. Kommer snart:)

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 814Irene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BirteI5, Salgssjef på Storm Brasserie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2019

Hei,
tusen takk for tilbakemelding!

Så veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med besøket ditt her hos oss! Tusen takk for at du velger å poste det her, det setter vi stor pris på!

Tipp topp at du planlegger snarlig gjensyn - du er hjertelig velkommen:)

Beste hilsen,
Storm Brasserie
Birte Iversen, salgssjef Ole Bull Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Storm Brasserie, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Storm Brasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din