Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Særdeles god mat i hyggelig og rolig atmosfære.”
Anmeldelse av Storm Brasserie

Storm Brasserie
Vurdert som nr. 125 av 468 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 13 - USD 36
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Storm Kjøkken & Bar er et av Bergens mest populære treffesteder, med en fantastisk beliggenhet i sentrum. God mat og drikke i stemningsfulle lokaler der alt er lagt til rette for hygge, festlig lag og kos. Lunsj med venner, en herlig helaften eller bare en drink og noe å godt å knaske på - alt dette og mer til får du hos oss.
Anmeldt 6. september 2021 via mobile enheter

Vi var på show-meny etter å ha sett «Kvinner på randen». Vi spiste brosme og indrefilet av okse. Alt smakte nydelig, med meget godt tilbehør. Spesielt var brosmen særdeles velsmakende. Fisken var hvit og flaket seg. Vin etter anbefaling fra kelneren smakte perfekt til. Meget hyggelige og service vennlig personell. «Storm» anbefales. Her kommer vi igjen!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Arild99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (185)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 185 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Vi var et par som kun ville ha vin. Ble godt mottatt og hadde en trivelig opplevelse. Kjekk plass med hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2021
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Vi var 11 personer på terrassen i andre etasje, og benyttet kun baren. Fikk kjempegod service av hyggelig betjening pluss godt utvalg av drikke. Super plass.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bra og velsmakende mat. God service. Greit sted for en enkel lunsj. Ikke håpløs priset. Blåskjellene var kanskje i minste laget.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, GunnarB864
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Kjekk restaurant som ligger sentralt i Bergen sentrum. Grei og variabel meny, og god mat. Fine lokaler og hyggelig bar i andre etasje. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Storm Brasserie, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Storm Brasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.