Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ordinery”
Anmeldelse av Arti Indisk Restaurant

Arti Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 290 av 476 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 20 - USD 23
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservater
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Litt bortgjemt restaurant like ved Domkirken. Greit lokale og hyggelig service. Maten er helt på det jevne, ikke noe spesielt. Kylling Korma var ganske smakløs, og selv med medium sterkhetsgrad var den ganske tam. Rett og slett lite smak i rettene. Naan-brødet var skikkelig godt, men resten skuffet. Restauranten er også ganske overpriset i forhold til andre indiske restauranter.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (219)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 219 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Wow! For en fantastisk restaurant. Når du blir møtt av et personale så blid at kun øra stopper smilet, rask og effektiv vist til bordet ditt i en lun, enkel og varmt lokale er starten perfekt. Blir så anbefalt de nydeligste retter og drikke. Vi tok 3 retter med chicken tikka og chicken tikka masala og lam krahai. NYDELIG! Rimelig italiensk husets vin. Indisk øl. Vi storkoste oss. Jeg elsker indisk mat, og har spist på flere steder i Oslo og København spesielt. Her i Bergen er de så absolutt på høyde med disse. Jeg mener dette stedet er det beste! Tusen takk. At det ikke er daglige køer for å spise her skjønner je itte. Toppkarakter! Je kjæm att ❤️

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Skjolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Reiser mye til Bergen og kommer alltid tilbake til dette stedet. Det er nydelig indisk mat i avslappende enkle omgivelser. Ikke spesielt pretensiøst, men deilig enkelt hvis man vil spise enten alene eller sammen med flere. Klassiske indiske retter med deilig tilbehør. Prøv Onion-mix, den er bare nydelig. Nam, nam

Dato for besøk: november 2018
Takk, 518ketile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Booket bord her sammen med noen gjester, etter de ønsket indisk mat. Forventet ikke så mye basert på tilbakemeldinger fra andre her på Tripadvisor, men Arti overrasket positivt.
Gode smaker og fine retter, servert med hyggelig service. Lokalet er rent og fint, men altfor sterk belysning.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Alf F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Har vært på Arti før og har da vært fornøyd. Sist vi har der måtte vi vente i langt over en time før vi fikk mat. Servitørene hadde svært dårlig kommunikasjon med oss som kunden. Da maten først kom var den i feil styrkegrad, og det var plast i maten. Vi sa da at vi ønsket å gå. Da ble servitøren ufin og ville ha oss med inn på kjøkkenet for å snakke med sjefen(?!). Absurd opplevelse!
Styr unna denne restauranten!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Elisabeth0403
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arti Indisk Restaurant, så også på

 
 

Har du vært i Arti Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din