Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Ok vanskelig og gøy

Moro å dra med venner. God sammensetning av folk gjorde susen og med få minutter igjen kom vi oss... les mer

Anmeldt 22. september 2018
Jente1991
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Gøy opplevelse

room escape var virkelig en gøy utfordring, med mange koder og nøkler. Jeg anbefaler virkelig dette... les mer

Anmeldt 29. mars 2018
Coastal761598
via mobile enheter
Les alle 56 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bergen
fra USD 152,33
Mer informasjon
fra USD 152,33
Mer informasjon
fra USD 720,34
Mer informasjon
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
50
5
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
50
5
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 56 anmeldelser
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Prøvde The Room som familieaktivitet en ettermiddag. Engasjerende for både små store. Og heldigvis klarte vi å komme oss ut innen fristen. Dette var gøy.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, torbj_rnj507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Moro å dra med venner. God sammensetning av folk gjorde susen og med få minutter igjen kom vi oss ut noen oppgaver var lette, noen oppgaver var litt vanskeligere. Blir nok flere rom som må testes ut etter hvert.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Jente1991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

room escape var virkelig en gøy utfordring, med mange koder og nøkler. Jeg anbefaler virkelig dette til familier, venner og kollegaer. Det tester samarbeidsevnene dere har, og skaper et godt samhold.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Coastal761598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TheRoomBergen, Owner på The Room Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2018

Kjekt å høre at dere koste dere og takk for god anmeldelse! :-D Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2017 via mobile enheter

Selv har jeg prøvd en rekke escape rooms, men da jeg tok med meg familien på deres jomfrutur, satte jeg stor pris på at vi ble møtt av en blid, engasjert og profesjonell Game Master. Hun viste en stor interesse for escape rooms som smittet over på flere av lagmedlemmene. Spillet i seg selv var også bra laget til, med godt inventar, gode oppgaver og spennende utfordringer. Om noe, kan storyen gjøres litt bedre (det hadde vært spennende med et mer tydelig mål, for eksempel), men man glemmer det kjapt inne i rommet uansett.

Vi var sju stykker (Western-rommet tar opptil åtte), og jeg var redd det var altfor mange. Det gikk likevel – rommet har fysisk nok plass, og oppgavene kan til en viss grad jobbes med parallelt. Anbefaler likevel å ikke være for mange.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Christoffer M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TheRoomBergen, Owner på The Room Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2018

Kjekt og høre at dere koste dere og tusen takk for god anmeldelse! Velkommen igjen :-D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2017 via mobile enheter

Kjempefornøyd med The Room, de hadde en grei plassering, grei pris og veldig hyggelig ansatte blant annet. Vi var 3 stk, noe som kanskje var for lite i og med at vi ikke klarte det i tide. Likevel var de så grei å ga oss en litt lenger periode slik at vi fullførte litt over tiden! Et veldig gøy konsept, mye tankespill, og et bra gjennomført «scenario»
Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: november 2017
1  Takk, Susannetorseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TheRoomBergen, Owner på The Room Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2017

Tusen takk for god anmeldelse og vi er glade for at dere koste dere! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser