Vi koste oss. Først i baren, deretter med nydelig 4-retters, med godt følge i glasset. Anbefales
127–131 av 481 anmeldelser
Meget bra mat, men dårlig service. Få bedre kelnere.
Fikk ikke riktig aperetif, satt med tomme vinglass, forsto lite av hva kelneren sa, dette trekker veldig ned. Skal det være en topp restaursnt så må dere lære opp kelnerne skikkelig.
Dette er en restaurant uten sjel og smak.
Svær skuffet. Hadde hørt mye bra om Colonialen, men dette var uventet dårlig.
På toppen av det hele var lokalet svært støyende. Unødvendig høy musikk fra baren og annen musikk i selve restauranten. Skulle tro at god atmosfære og fornøyde kunder burde vært fokus nr 1 for et slikt sted. Var utslitt og egentlig veldig glad når eg gikk ut døren.
Maten er rein snobberi. Vil ikkje si at det var dårlig på smak, men mengden en fikk var svært lite. Knapt nok til å vurdere kvaliteten og om kokkene hadde gjort en god jobb. Lenge siden jeg har vært så skuffet.
Ganske drøyt å rate en restauranten vår så useriøst. Om du ser deg omkring så finner du vel ut at kanskje de fleste andre liker denne restauranten svært godt. Vi jobber ekstremt hardt for å yte vårt beste og gjøre våre kunder tilfredse. Kanskje du burde heller burde rapportere direkte til oss om noe har vært så forferdelig som dette, fremfor å trekke oss ned i driten.
Var på Colinialen 44 med familie for å feire bursdag og prøve ut det nye konseptet. Alt av mat og vin var helt fantastisk, og falt i smak hos alle! Utrolig dyktig og hyggelig betjening, og ikke minst fantastisk lokale. Dette stedet skal besøkes igjen!
Stedet er allerede omtalt som en av de beste restaurantene i Bergen, så forventningene var deretter. Meget gode retter, med gode råvarer og smaker. Godt presentert. Gode tilhørende viner. Hyggelige lokale med avslappet atmosfære. Absolutt verdt et besøk.