Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et koselig sted med god mat”
Anmeldelse av Colonialen 44

Colonialen 44
Vurdert som nr. 20 av 474 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 37 - USD 76
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Nyt elegant mat i en avslappet og komfortabel atmosfære. Menyen er sesongbasert, inspirert av tradisjonell norsk mat med internasjonale impulser og råvarer fra lokale bønder. Navnet og adressen vår er 44 og ligger i Kong Oscarsgate 44. Her serverer vi en kort 4-retters meny drevet av lokale råvarer i sesong og med fokus på elegante, smaksrike retter. Presist og raskt servert i nedpå og tilbakelent atmosfære. Menyen skiftes annenhver tirsdag. Lørdag serverer vi i tillegg en 3-retters meny til lunsj. Colonialen 44 har et sterkt fokus på mat og vin i kombinasjon så her får man gode anbefalinger til menyen. Et solid vinkartet med flere hundre klassiske viner, og en haug med biodynamiske og naturviner.
Anmeldt 11. desember 2018

Godt å ha en oase i byen og komme til. Deilige retter og god kaffe. Harsk godt brød at vi tok med hjem.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 849ingerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (480)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

124128 av 480 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2018

Hadde gledet oss til å besøke "nye" Colonialen. Synes lokalet er blitt mye koseligere og varmere enn det var tidligere, det var positivt.
Følte oss velkommen idet vi kom, men så følte vi oss ganske glemt og oversett.
Tok lang tid før vi fikk bestilt og enda lenger tid før vi fikk mat. det var sikkert travelt, men hadde bare kelneren snakket med oss og sagt at beklager det vil ta litt tid, så hadde alt vært så mye bedre. I stedet ble vi litt "småirritert" og stemningen sank etter hvert som sulten steg. På nabobordet kom det folk over en halvtime etter oss, men disse fikk likevel mat før oss ( samme meny). Registrerte at nabobordet faktisk ikke fikk vinen til andre rett før etter at retten var oppspist, det er jo ikke greit. Vi fikk heldigvis vinene før vi fikk maten. Ble litt bedre etter rett nr to, men fremdeles ikke godt nok. Maten var virkelig god, hver eneste av de fire rettene, det var også vinene.
Men god service er for oss en så viktig del av det å gå ut og spise et bedre måltid, at det trakk opplevelsen veldig ned. Dessverre.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Solvegos66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Vi koste oss. Først i baren, deretter med nydelig 4-retters, med godt følge i glasset. Anbefales

Dato for besøk: desember 2018
Takk, karenanitak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Meget bra mat, men dårlig service. Få bedre kelnere.
Fikk ikke riktig aperetif, satt med tomme vinglass, forsto lite av hva kelneren sa, dette trekker veldig ned. Skal det være en topp restaursnt så må dere lære opp kelnerne skikkelig.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Helge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Dette er en restaurant uten sjel og smak.
Svær skuffet. Hadde hørt mye bra om Colonialen, men dette var uventet dårlig.
På toppen av det hele var lokalet svært støyende. Unødvendig høy musikk fra baren og annen musikk i selve restauranten. Skulle tro at god atmosfære og fornøyde kunder burde vært fokus nr 1 for et slikt sted. Var utslitt og egentlig veldig glad når eg gikk ut døren.
Maten er rein snobberi. Vil ikkje si at det var dårlig på smak, men mengden en fikk var svært lite. Knapt nok til å vurdere kvaliteten og om kokkene hadde gjort en god jobb. Lenge siden jeg har vært så skuffet.

Dato for besøk: november 2018
5  Takk, HaakonArvid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ken Petter S, Owner på Colonialen 44, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2019

Ganske drøyt å rate en restauranten vår så useriøst. Om du ser deg omkring så finner du vel ut at kanskje de fleste andre liker denne restauranten svært godt. Vi jobber ekstremt hardt for å yte vårt beste og gjøre våre kunder tilfredse. Kanskje du burde heller burde rapportere direkte til oss om noe har vært så forferdelig som dette, fremfor å trekke oss ned i driten.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Colonialen 44, så også på

 

Har du vært i Colonialen 44? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.